A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. július 16., szombat

Öt hét közigazgatási szünet hétfőtől ( - Szűcs mehet)

A központi államigazgatásban hétfőn megkezdődik és augusztus 20-ig tart a közigazgatási szünet; a zavartalan ügymenetet és feladatellátást a hivatalok ez alatt is biztosítják - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság ma.




A minisztériumokban, központi hivatalokban, megyei kormányhivatalokban, illetve a kormány irányítása alá tartozó szerveknél hétfőn kezdődő közigazgatási szünet nem azt jelenti, hogy a kormánytisztviselők egyszerre mennének szabadságra, hanem ezen időszakon belül ütemezetten, felváltva veszik igénybe a szabadságukat, a zavartalan ügymenet biztosítása mellett - ismerteti a közlemény.
A lakossági ügyfélszolgálattal rendelkező szervek esetében a folyamatos feladatellátás biztosított.
A közigazgatási szünet kiterjed a kormánytisztviselőkre, a kormányzati ügykezelőkre és a munkavállalói szerződéssel foglalkoztatott állami alkalmazottakra is. Az igazgatási szünetet a kormánytisztviselőkről szóló törvény felhatalmazása alapján rendelheti el a kormány, a kötelezően kiadott szabadság nem haladhatja meg a tisztviselő évi alapszabadságának háromötödét - emlékeztet a közlemény.



 

Szűcs Lajos, ceglédi borlovag, háromszoros elnök, még szabadsága előtt gyorsan átadott egy újabb olyan  beruházást, a szomszédos nagyközségben, amihez semmi köze sem személyének, sem a megyének, sem a pártnak, amit képvisel, így most már szünetet tarthat, leállhat, nyugalomba vonulhat és megpihenni mehet.

*

3 megjegyzés:

  1. Köszönjük eddigi fáradságos munkáját. Megérdemli, hogy melegebb éghajlatra távozzon pihenni. Reméljük legalább egy oldalas élménybeszámolót olvashatunk majd az ócsai kisbíróban a nyaralásról.

    VálaszTörlés
  2. Még az ütő sem áll jól a kezében.

    VálaszTörlés