A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

Ócsa mentén, útszélen ( - útszéli napi lotyó)

Ezzel az oldallal a közterületen folytatott kirívóan közösségellenes, erkölcstelen magatartás mellett a közlekedőkre és a közlekedés biztonságára, a KRESZ előírásai ellen vétő, a körforgalomban, a lakot területen kívüli úttesten álló, jogszabályt  vétőre szeretnénk felhívni a hatóság figyelmét.

Nem véletlenül azzal a szándékkal, hogy a szabálytalanságot megszüntetve a balesetveszélyes helyzetek is csökkenjenek, a szabályszegések is fejeződjenek be és a velünk utazók, akár a kiskorúak se szembesüljenek az útszélén néha bugyiban, vagy anélkül ácsingózók látványával.

Rosszabbra fordult az időjárás,  ez a lotyón is meglátszik ( - némi melegre vágyik) 

Itt még aránylag jó időben, fél pucéran a rendőrre várva  ( - ki viszi el?)

A kurvaság nem ért végett.

Az ember el sem hiszi, hogy Ócsa tájékán ilyen az ősz - kurvára kivetkőzve  ( - stoppos kurvinyek)

Ma is jó idő volt - körforgalomban

Nyárias szeptember - Ócsa felé félúton 

A lány ott áll az út szélén  ( - körforgalmi kurvinca) 

Körforgásban a kurva  - ki  lép fel a folyamatos szabálysértéssel szemben

Bartuszek Csaba rendőr őrnagy, a Dabasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője szeptember 11.-én kelt levelében azt a tájékoztatást adta, hogy az Ócsa-Gyál összekötő útszakasza körforgalma kiemelt figyelmet szentelnek és a közterületi szolgálat beosztottjai külön utasítás alapján visszatérő ellenőrzéseket hajtanak végre a szabálysértések felszámolása érdekében.

Nos, a fényképpel dokumentáltak szerint és a nélkül tapasztaltak szerint a rendőrség vagy nem tartja  be a Bartuszek Csaba őrnagy által írtakat, vagy nem tud hatásosan eljárni egy féltucat szabálysértővel, adott esetben két pár nekivetkőzött prostituálttal.  

A képeken szereplő dátum azt igazolja, hogy a szabálysértések napi szinten fellelhetők és megismétlődnek.

Napi lotyó  

Stoppos kurva  

Hányadik forduló lehet? 

A rendőrségi levélben foglalt ellenőrzések vagy nem valósulnak meg, vagy pedig rossz időben történnek, vagy csak a rendőr nem látja azt amit a mi itt dokumentálni tudunk? Az autó elejénél, a háttérben a prosti a körforgalomban álló járműnél alkudozik
Az alkudozó jármű (Opel, frsz: LDA 548) roppant balesetveszélyes helyen áll a kurvával egyetemlegesen
Most újabb visszatérő eleme a baleseti gócpontnak a kurtizán és a körforgalomban alkudozó, vagy pénzgyűjtő autós. Ilyenkor nincs rendőr, de ha van, akkor sem lép fel kellő nyomatékkal, ha mindenki visszatér. 

A körforgalomban az útbaigazító tábla a retikül tartó - autósok közt, testét áruló szemérmetlen lotyó
 A rendőrség figyelmét többször felhívták már a körforgalomban fokozott balesetveszélyt jelentő kurtizánok jelenlétére és üzletszerű alkudozására. Az akadozó intézkedés, rendre visszacsábítja a  prostikat és a fuvarosokat. A rendőrségi fellépés foghíjas, pedig könnyű dolga van a közegnek, hiszen akár a KRESZ megsértése alapján is több tízezres bírság mellett elküldheti őket az út széléről, ha már a közszemérem sértés és a fokozott balesetveszély nem elég..   A Pest megyeiknek még sem sikerül kitisztítani az Ócsára vezető körforgalmat és a betorkoló utat ezektől a kétes és veszélyes emberárusoktól.

 

aa


Stricik az ismert Opellal 
Hiába a rendőrségi bejelentés, az útszéli kurvák napi szinten zavartalanul kifoglalják a körforgalmat, fokozza ezzel a balesetveszélyt. Még látványnak sem szép, de a rendőrséget hagyja.
A blog kérdése: Körforgalomban a gyalogosforgalomra, vagy az ácsingózásra a KRESZ mely cikkelye vonatkozik?  Mert a tiltás a lakot területen kívüli úttesten való közlekedésben rejlik.  Tehát amit látunk, az minimum szabálysértés.

Az ismert lotyó a piros szütyővel - csak a dátum változik (intézkedő rendőr sehol)
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése