A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. július 29., péntek

Kovács "23 millós hazug" László megint azt üzente... - nép ítéletre vár ( - ismét hazugságba menekülnek)

Kovács László az MSZMP-ben kezdett, de az azóta lebomlott munkás-szocialisták egyik túlélője aki nem áll messze a nagyotmondásoktól. A 23 millió román megszállóval fenyegető vizionálása után most képes volt ismét nagyot mondani.  

 Párttársaival és a liberális koalícióval közösen tönkretették, eladósították az országot. Tették ezt nem először, hiszen a jogelőd párt, az MSZMP diktatúrája is a tarthatatlan eladósodottság okán szakadt szét, az úgynevezett "rendszerváltáskor". Azóta, kétszer kaptak kormányzati megbízást, egy esetben pedig hosszabbítást. Összességében 3 választási ciklusban volt részük. Ebből az utolsó 8 év alatt az államadósság és a lakossági hitelállomány oly magas értéket ért el, ami az ország számára is elviselhetetlenné, tarthatatlanná vált. A miniszterelnökök egymást váltották. A szociál-liberális együttműködés keretében egymást is kicsinálták. A megyei önkormányzatok szövetségének elnöke, és a Pest megyei önkormányzat elnöke is azt állítja, hogy az elvonásoknak, a pénztelenségnek a szocialisták az okozói. A kártevésük ezek szerint az igazgatási rendszert is megviselték. A népet, meg aztán végleg padlóra tette. Az akkori kormányok belső válságában a szoci miniszterelnök kénytelen volt beismerni, hogy végig hazudtak.


Tüntetések kezdődtek
Vadászat indul
 A becsapások, a hazugságok és az ezzel járó megszorítások kapcsán a nép az utcára vonult, amit véres leszámolás keretében elfojtatott az ingadozó hatalom úgy, hogy a jogszolgáltatás és a törvényesség kereteit messze túllépték. Rendőrterrort vezettek be, és hagyták a rendőrség és a hozzájuk csatlakozók jogellenes vadászatát a nem tetszésüket nyilvánító, utcára vonulókkal szemben.

Törvénytelen eszközökkel -(sor)falaznak
 
Elfogás, letartoztatás
 A letartoztatottakat megalázták, sok esetben megkínozták, és a hatalmi águkhoz szorosan kapcsolható bírákkal hamis, és hazug rendőri jelentésekkel, hamis vádakkal, jogellenesen elítéltették. Most ezt az igazságszolgáltatást félik a szocialisták, miközben azt népi igazságszolgáltatást sem kérik, amit akkor vérbe fojtottak. 

Törvénytelen eszközökkel véresre vertek mindenkit, akit az utcán találtak. - vérbe fojtották

Tudjuk, hogy ők csak a jólétüket szeretnék megóvni, még akkor is, ha az ország, a városok, a falvak népe és így az ország tönkre megy.
Gyurcsányék titkosították

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtökön újságíróknak elmondta: a Fidesz kezdeményezni fogja, hogy a parlament alkotmányügyi, valamint számvevőszéki bizottsága vizsgálja meg, a jelenlegi jogszabályi környezet lehetőséget ad-e az államadósság növelése miatt a jogi következmények és felelősség megállapítására. 
Ha nem - tette hozzá -, kérni fogják, hogy a két testület gondoskodjon arról, hogy "a jövőben ez így legyen".
    
Ekkor nem engedték, hogy a nép szolgáltasson igazságot velük szemben - most meg kérik?

Kovács László, az MSZP alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján erre úgy reagált: a felvetés célja nyilvánvalóan az, hogy a Fidesz bíróság elé állíthassa a korábbi szocialista kormányok miniszterelnökeit és pénzügyminisztereit. 

Jog kizárva
Véleménye szerint ez azonban példátlan volna, mert egyetlen demokratikus országban sem fordult még elő, hogy egy politikusnak a kormánya által folytatott gazdaságpolitika kedvezőtlen következményei miatt kelljen bíróság elé állnia.


"Ha ez megtörténik, Magyarország nagyon kemény bírálatokban fog részesülni. A választók hivatottak arra, hogy ilyen ügyekben ítéletet mondjanak" - fogalmazott.

Mindkettő képes lehazudni a bármit - a hazug ex-komisszár és a gyáva öszödi böszme

Az MSZP alelnöke szerint demokratikus országokban példátlan lenne, ha az államadósság növekedése miatt bíróság elé állítanának politikusokat.

Összejátszva, jól elintézték az országot - akár bűn-szövetkezhettek is
KOVÁCS LÁSZLÓ SZÍVESEBBEN ÁLLNA A NÉP SZÍNE ELÉ, MINTHOGY A POLITIKUSOK VEGYÉK ŐKET „KÉZBE“

(Biztos ismeri saját pártja történelmét, elődjei, párttársai történetét - Rajk, Nagy Imre, stb.)
Az uralmon levő szocialisták ekkor még a népi igazságért tüntetőkre lőttek
Csakhogy ismét hazudik.  A nép már 2006-ban ítélkezni szeretett volna az akkori kormány felett. Erre kordon, szemkilövetés, és tömeges, vagy csoportos rendőri visszaélés, szemkilövetés volt a válasz. Akkor Kovács "nagyot mondó" László még az igazságszolgáltatásban bízott. most meg a néphez.

A Kovács-féle szoclibek ekkor az "Igazságszolgáltatás"-ba menekültek, - ekkor még féltek a népítélettől
Vérünket a Fideszért
Hányszor akar ez az ember kifordulni magából? Mennyi köpönyeg nem elég ennek a levedlett komcsi utódnak? Miként lehet, hogy a sjtó még mikrofon elé engedi!  Ennek az embernek már csak az ítélethozatal napján lehetne megadni az utolsó szó jogát.
Akkor bezzeg a nép vérét ontották a nemzeti öntudat miatt - hol van most a bűntudat
*

2 megjegyzés:

  1. Kovács nem a munkás szocialisták lebomló alakja, sokkal inkább szociális munkás, munka nélkül.

    VálaszTörlés
  2. Egyszer kérdezték a franciák, kik maguk? Mondták, ők a nemzeti érzelmű Gój Motorosok. Erre a franciák: miért, maguknál nem mindenki nemzeti érzelmű?

    VálaszTörlés