A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

Ha törölni szeretné adatait közösségi portálról

Törlési lehetőség:
A Facebook eldugta, de megtalálták a törlési lehetőségét

Sokaknak az újdonság erejével hatott a Faebook térhódítása, de többeknél ez mára unalmassá vált, és törölni szeretnék magukat a Facebook közösségi oldalról.

HA MEGÚNTA A KÖZÖSSÉGI OLDALT ÉS TOVÁBB NEM AKAR „KÖZÖSKÖDNI”

A fejlesztők azonban nagyon elrejtették a profil törlésének lehetőségét, így a Read Write Web segít abban, hogy hogyan lehet a Facebook profilunkat törölni.

A facebookon nem olyan könnyű megtalálni a profil törlése gombot, szinte lehetetlen rálelni, ugyanis a Facebook nem szívesen engedi el a felhasználóit. Természetesen nem lehetetlen a profil törlése az oldalról - olvasható a Rea Write Web írásában. A  profil törlése előtt először érdemes az adatainkat lementeni, majd ezt követően ellátogatni arra az aloldalra, ahol törölhetjük a regisztrációnkat. A törlés gomb megnyomását követően meg kell erősíteni a törlési szándékot.
A törlés után egy emailt kapunk a címünkre, amelyben a Facebook figyelmeztet, hogy a törölt fiókot - inaktív állapotban lévő fiókot - még 14 napig vissza lehet állítani, de a 14 nap eltelte után a fiók törlődni fog minden adatunkkal. Amennyiben 14 napon belül a felhasználó belép a törölt fiókjába, úgy a regisztráció törlése visszavonásra kerül.

Amennyiben lépésről-lépésre, magyarul el akarja olvasni a törlési folyamatot, akkor látogasson el az ofczianka.hu oldalra, vagy angolul elolvashatja a Read Write Web cikkében.
*