A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. július 19., kedd

Maláj üzenet képírón át a tengeren a blokádolt gyöngyöspatai jobbaknak ( - csak érettebbeknek)

"Külföldi zsidó csoportok" le akarják rombolni Malajziát, és ők finanszírozzák a választási reformokat követelő tüntetőket - állította a malajziai kormány félhivatalos lapja hétfői számában. 
 
"Zsidó összeesküvést" emleget egy maláj kormányzati újság. Az Utusan Malaysia szerkesztőségi cikke szerint a zsidó csoportok a "láthatatlan kéz" szerepét játsszák, cinkosaik külföldi nem kormányzati szervezetek, céljuk pedig az ország gyarmatosítása az emberi jogok leple mögé bújva. "A muzulmánok és a malajziaiak nem engedhetik meg senkinek, különösen a zsidóknak nem, hogy titokban beavatkozzanak az ország belügyeibe" - írja a főleg vidéken befolyásos, nagy példányszámú lap szerkesztősége. 

Július 9-én 20 ezer ember vonult a fővárosban, Kuala Lumpurban az utcákra, hogy választási reformot és igazságos választásokat követeljen, de a rendőrség szétverte őket. Az Amnesty International és a Human Rights Watch jogvédő szervezetek elítélték a rendőrség brutális fellépését, amelyben megsebesült az ellenzék vezetője, Anvar Ibrahim egykori miniszterelnök-helyettes is. Politikai aktivisták szerint a zsidók belekeverése a belpolitikai ügyekbe arra irányul, hogy a kormányzat a vallási előítéleteket felszítva diszkreditálja az ellenzéket.
*
Tehát a recept adott. A zsidó érdekek "védelmében" Izrael mindig olyan politikai erőt támogat, amely a legjobban megfelel céljainak. Magyarországon 3 év múlva választások lesznek és borítékolható, hogy a  MAZSIHISZ addigra előkészíti a terepet a recept beváltására, ami igen egyszerű. 
Folyamatos tűz alatt tartani a jobboldalt, nem engedni a FIDESZ és a Jobbik együttműködését, el kell hinteni az ellenségeskedés magvát, és el kell érni a jobboldal szétzilálását.  Legalább akkora intenzitással és (pénzbeli) áldozattal kell fellépni, mint tették ezt sikerrel korábban a Giczy-féle Kereszténydemokraták, a Szociáldemokraták az FKGP és MIÉP esetben. Elsődleges és jelenlegi cél az Orbán kormány csendes szimpátiájának bevonása és megnyerése, hogy cserébe a Jobbik véletlenül se erősödjön meg. Ezért a szélsőséges látszatkeltéstől, a gárda visszautasításán át a cigány kártya az antiszemita ellenségeskedés fenntartása, majd megszilárdítása a cél.

Ennek érdekében gazdasági pénzügyi nyomást helyeznek a kormánypártra amolyan piaci alapon. Közben erősen betámogatják a liberális LMP-t és a vele együttműködő hataloméhes szocialistákat. Az LMP máris Szlovákiába fejt ki magyarellenes tevékenységet, hogy ezzel is gyengítse a nemzeti egységet.  Közben a szocialisták mostanában a jó öreg, 23 millió román fenyegetésével vizionáló Kovács László bukott Eu biztost aktivizálják, míg a Szilvásyban érintett titkosszolgálatok bedőlése után a Dobrev-klánt vértezik fel a bolsevik-kommunista-zsidó vonal bevonásával. Kovács média színrelépésével a régi vonalt tolják előre. A Budapesti Katonai Ügyészség máig nem kívánja kommentálni, hogy Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány titokminisztere miben érintett. Annyit azonban összerakható, hogy a stratégiai MOL, a Malév benne lehet a pakliban.  Gulyás Gergely fideszes politikus szerint az ügyészség bizonyítékait ők sem ismerik, csupán az alapügyről kaptak tájékoztatást. Mindenesetre szorulhat a hurok az érintettek körül. Személyes adattal visszaélés miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség Szilvásí György, Tóth Károly, Dávid Ibolya és Herényi Károly ellen az UD Zrt kapcsán, ami ugye emlékezünk, hogy adatlopás, hamis vád és a párt belső törekvései kapcsán, titkosszolgálati eszközök bevetésével történt.
Ezekből az esetekből leszűrve, nem kizárt a külföldi titkosszolgálatok mögöttes ténykedése, köztük a Moszad jelenléte.

Bartus László nem véletlen, azt találta írni hosszan az amerikai Népszavában, az Egyesült Államok demokratikus berendezkedését (túl)idealizáló, a magyar valóságot meg talán az indokoltnál is sötétebbre festő elemző írásában, hogy „Orbán Viktor egy merőben új típusú fasiszta államot hoz létre”   A fasizmus, a nácizás egyértelműen a zsidó irányzatot hivatott követni. Ahol náci fenyegetettség felmerül, ott náci veszély van. A szociál-liberálisok állandóan ezzel a hívó szóval kérnek támogatást. A nácivadászat ezzel beindul a jobboldal ellen. Ez zsidó érdekeltséget jelent. Elsőként a legkisebb, leggyengébb, de leghangosabb jobboldali szálat kell elszakítani. Ez nem más, mint maga a Jobbik, elmorzsolása.

Mint ismert Zámoly óta erre a lumpen cigányság hangolása, felhasználása kiváló alap. Most Gyöngyöspata formájában volt jelen. Egyszerűen ráengedik a normális többségi társadalomra cigányokat. Engedélyezik számukra a megélhetési lopást a szabad rablást, majd a védekező őslakosság, ellen fellépnek, mint rasszista, kisebbséget gyűlölő emberek ellen. A felháborodás nő, a cigányok vérszemet kapnak. Késekkel, szamuráj kardokkal, forgalmi és papírok nélküli autókkal járnak, csoportosan garázdálkodnak. A rendőrség mindezt hagyva, tétlenül szemléli az eseményeket, a mert az aktuálpolitikának ez megfelel. Az ismeretlen nyugati, támogató pénzeli a szálakat mozgató szervezőket. Nem véletlen, hogy Zámoly esetében, Kanada vonatkozásában is mindig előkerült a láthatatlan anyagi háttér. Volt pénz mindig a menekülésszerű utaztatásra. Gyöngyöspata esetében is így volt. A Magyar Vöröskereszt is beszállt ebbe a bizniszbe. Aztán az is kiderült, hogy volt egy amerikai ismeretlen liberális-zsidó, aki az egészet bonyolította. Mivel ez ott kiderült, így erről nem csak mi írtunk.

Most meg arról számolnak be a haldokló Népszavában, hogy csalódást okozott a választási eredmény.  „100 testhosszal nyert a Jobbik jelöltje” Egészen vasárnap estig bizakodóak voltak a romák, és hitték, hogy az általuk támogatott jelölt nyer az időközi polgármester választáson, de végül is nem így lett. Győzött a Jobbik helyi vezetője, és az eredmény nemcsak a romákat lepte meg.  Olyan ez, mint amikor visszafele sül el a puska. „Nem csak a romákat lepte meg.” Ugyan kik azok akik nem romák, és odalepődnek? Minket ugyanis már nagyon rég óta szinte semmi nem lep meg. De ennek a csalódásnak, vagy „meglepetésnek” igazán örülök., mert egy bizonyos érdekcsoport ezzel kapott egy jókora frászt.  

Az egykori Magyar Tévét, az ATV-t a zsidók kivásárolták. Pontosabban bevásárolták magukat ezáltal a médiába. Most ők az izraeli érdekek kiszolgálói és megjelenítői hazánkban. Műsorpolitikája, összeállítása másról sem szól. Liberálizált komcsik, zsidó liberálisok, a hozzájuk kapcsolt újságírókkal, közéleti személyiségekkel és egyebekkel.  Ők futtatják Heller Ágnest, Bolgár Györgyöt és a többieket, akik kiszorultak a Nap Keltéből.
Közben meg erős lobbytevékenység történik a színfalak mögött a  HIT Gyülekezete hivatalos egyházként történő bejegyeztetése érdekében.
Erre a Szabadság téri református templomban mintegy 70 hívő gyűlt össze, hogy meghallgassák ifjabb Hegedűs szitkokban és körmondatokban gazdag szónoklatát, miszerint a  zsidók istene a pénz: - s ezzel kiátkozással fenyeget a Jobbik-közeli lelkész. A délelőttre meghirdetett istentisztelet „nyílt és demonstratív célja” a Hit Gyülekezete egyházként történt elismerése elleni tiltakozás volt - állítják az érdekeltek.

„A holokauszt hazugság”, „Anna Frank naplója hamisítvány”, „szeptember 11-ét Amerikában tervezték” - többek között ilyenek hangzottak el Budapesten egy előadáson.
A jobboldali Európai Szövetség a Szabadságért számára nemkívánatos a magyar szélsőjobboldali párt.
A Nézőpont Intézet szerint csak idő kérdése, mikor kezd el szakadni a szélsőjobboldali párt.
A bukott miniszterelnök az ATV-ben a szokásos gesztusaival, csúsztatásaival, immár a teljes szétesés állapotában szidta a kormányt. A volt miniszterelnök szerint a fő kérdés az, hogy mi jön a Fidesz után.

Heller meg kijelenti, hogy „rágalomhadjárat áldozata vagyok”.

Nem véletlen, az sem, hogy míg Biszku elvtárs büntetlenül élvezi a kimagasló pártnyugdíjat, addig a hazánkban jelenlevő zsidók, a Simon Wiesenthal Központ elítélte Képíró Sándor felmentését. Efraim Zuroff, a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ vezetője “botránynak” nevezte a bíróság eljárást. Képíró ügyvédje, Zétényi Zsolt szerint a megélhetési etnobiznisz része a per. Sikerült egy ártatlan embert tönkretenni, és ezt semmilyen ítélet nem teheti jóvá. A MASZIHISZ elnöke, Feldmájer Péter szerint különös ítélet született a Képíró perben. Az ügyvéd úgy vélte a bíró félreértette a bizonyítás célját és az értékelendő tényeket. Többeket ez azonban sokkolt. Meglepte a Képíró-perben hozott ítélet a háborús bűnökkel foglalkozó szerb ügyészt. Vladimir Vukcsevics azt mondta, nem erre az ítéletre számított, és reméli, hogy a budapesti ügyészség fellebbezni fog.  A magyar részvevők csoportja, pedig tapsolt a tárgyalóban az ítélet kihirdetése után.  Olyan ez, mint egy magyar állam, kontra zsidó állami próbaper. Létrejön a behódoltság, vagy nem. A nyomás mindenesetre hatalmas.
„Az ügyész tájékoztatott bennünket, hogy fellebbezést nyújtanak be az ítélet ellen” – mondotta Efraim Zuroff, azt is megjegyezve, hogy Képíró Sándor továbbra is a háborús bűnösökről vezetett listájuk első helyén szerepel.

Ezzel mélyen beavatkozva Magyarország belügyeibe. De kit érdekel mindez a tudósításokat olvasva.
Az Emberi Jogok Európai Bíróságán sem jártak sikerrel az SS bosszújának túlélői, mégis rendben, elfogadva azt, nyugton vannak a dolgok.

A második világháború során a német hadsereg és az SS által elkövetett vérfürdők mind a mai napig foglalkoztatják egyes nemzetek és az Európai Unió igazságszolgáltatását. Az Emberi Jogok Európai Bírósága (ECHR) elutasította négy görög állampolgár jóvátételi keresetét.
Közben Veronában is döntés született egy, a Wehrmacht olaszországi vérengzéseivel foglalkozó perben, amelyben egykori náci elkövetők ellen hozott ítéletet. A Hermann Göringről elnevezett ejtőernyős és páncélos hadosztályok 1944-ben az olasz ellenállási mozgalom képviselőivel szemben léptek fel brutálisan, és Modena környékén száznegyven személy életét oltották ki, míg a toscanai Arezzo közelében elkövetett mészárlás kétszázhatvan halálos áldozatot követelt. A műveletekben részt vett alakulatok kilenc tagját a bíróság most életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, három esetben megszüntette az eljárást, mert ők időközben elhunytak. A még elő, de koros vádlottak nem jelentek meg a bíróság előtt. A nyolcvan-, sőt kilencvenéves hajdani katonákat Németország nem volt hajlandó kiadni. Mindezek ellenére az áldozatok leszármazottai elégedetten vették tudomásul a véres tett után hatvanhét esztendővel kimondott ítéletet.

Nálunk persze minden másként van, hiszen mi egy legyengített immunrendszerrel működő ország vagyunk. Elég sokat munkálkodtak ezen, hogy így legyen.
Izrael, világuralomra, világhatalomra törekszik és már nem csupán a bankszektor által kívánja meghódítani és leigázni a kiszemelt államokat. Magyarország célállomása ennek a storynak.
Ezért a holokauszt biznisz tovább folyik. Állítólag van joghatósága a chicagói szövetségi bíróságnak azon per lefolytatására, amelyet holokauszt-túlélők kezdeményeztek a MÁV ellen tavaly februárban – mondta ki hétfőn a bíróság. A MÁV elleni keresetet 95 ember nevében nyújtották be. A felperesek – túlnyomórészt a holokauszt áldozatainak izraeli és egyesült államokbeli lakhellyel rendelkező hozzátartozói – 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik

A totális ellehetetlenítés, a felszámolás a cél. Háború folyik ellenünk, láthatatlan hadsereggel de kifinomult stratégiával.

A megsegítésünkre érkezőket rendre blokád alá vonják. Ahogy ötvenhatban , úgy napjainkban sem számíthatunk a körülöttünk élőkre, vagy más külső segítségre. A Blokád, a hírzárlat adott, és fenntartott, ahogy a palesztinokkal szemben is. Bármily eszköz lehetséges.
Most az Izraeli hadihajók közrefogták kedd reggel a Földközi-tengeren a Dignité/Al-Karama nevű francia jachtot, amely a Gázai övezetbe tartott, tiltakozásul a terület izraeli zárlata ellen. A kis hajó vasárnap futott ki a török partoknál fekvő apró görög szigetről, Kastelorizóról, 16 fővel a fedélzetén.
Hiába a korábbi, palesztinoknak szánt segélyszállítmányt ért halálos izraeli támadás és hogy annak kivizsgálására szólított fel az ENSZ Biztonsága Tanácsa, amelyben Izrael több befolyásos szövetségese is helyet foglal. A legkevesebb tíz halottat követelő katonai akció után Izrael azzal védekezik, hogy a hajókon tartózkodó aktivisták botokkal támadtak rájuk, emiatt kellett éles lőszerrel válaszolniuk.   Tudtommal az a hajó, török fennhatóság alatt volt. Törökország területére hatoltak be a fegyveres támadók, nemzetközi vizeken. Erről egyetlen szó nem esik, és ezért még nem támadták meg Izrael, holott ő kevesebbért is célzottan megtorol. Hol itt az arányosság, és az igazság? Izrael „szabad-kezet” kap Amerika és a tőke által.  

Az EU figyelmeztette az újabb gázai flottillát megszervező szervezeteket, hogy ne induljanak útnak, tanulván a tavalyi év tapasztalataiból, amikor az izraeli fegyveres erők beavatkozásának mintegy kilenc török aktivista esett áldozatul.

Az első, Al Karama (jelentése „méltóság”) nevű  hajó hétvégén indult útjára a korzikai l’ile Rousse kikötőjéből és várhatóan a hét második felében találkozik a Görögországból kifutó kilenc másik hajóval a Földközi-tenger egy ismeretlen pontján.  A flotilla akció egyik szervezője, a párizsi központú Association France Palestine Solidarite (AFPS) szerint a hajók mintegy háromezer tonnányi humanitárius és orvosi segélyt szállítanak.
A görög hajók kedden indultak volna el, ám az utolsó pillanatban nemcsak bürokratikus akadályokba ütköztek, ismeretlenek megrongálták az egyik hajót is, így a konvoj csak szerdán vagy csütörtökön tudja követni francia tagját. 
A görög-svéd, Juliano névre hallgató segélyszállító hajó szabotálása mögött a görög aktivisták Izraelt sejtik. Egy másik, kanadai hajót, a Tahrirt (jelentése „felszabadítás”) ismeretlen lakossági bejelentés után újabb vizsgálatra hívtak be a görög hatóságok – a tervezett indulás napján. Az Írország partjairól induló Seoirse („szabadság”) elnevezésű hajót a hét elején annyira megrongálták, hogy nem tud részt venni az akcióban, azok az aktivisták, akik rajta keresztül jutottak volna el Gázába, Cipruson szállnak majd fel a görög konvojra. 
Az akció sem az EU, sem az ENSZ, sem az Egyesült Államok támogatását nem élvezi. Múlt pénteken, Brüsszelben az EU 27 tagállama aláírt egy nyilatkozatot, mely szerint humanitárius segítségnyújtás kizárólag a vonatkozó keretszerződéseknek és az ENSZ előírásainak megfelelően nyújtható és semmilyen körülmények között nem fenyegethet emberéletet.
Szóval Izrael a nem egész 7 milliós lakosú és 20770 négyzetkilométernyi ország, ami akár jelentéktelenebb is lehetne hazánknál, akkora potenciával, és erővel rendelkezik, ami a mai fejlettebb társadalmakat is meghunyászkodásra kényszeríti.

Ennek a mondhatni kis országnak a ki- és behatásai nem csak a politikánkat, hanem mindennapi életünket is meghatározzák, befolyásolják. Izraelt sajnos nem lehet kizárni  a mindennapjainkból, hiszen velünk és bennünk él, ha úgy vesszük élősködik.

Mint hosszan elemeztük és taglaltuk, az egyes eseményekben, jelenségekben ott van, a háttérből, vagy éppen a nem látható műveleti területekről irányít befolyásol, ha kell cselekszik. Ma, amikor Magyarországról beszélünk, és a mindennapjainkról van szó, akkor Izraelről a zsidó befolyásoltságról és a tőlük való függetlenedési törekvésekről, vagy éppen erősödésről, akár leigázásunkról, jövőnkről szó. Ezért nagyon nem mindegy, hogy miként viszonyulunk hogyan állunk a jelenlevő törekvésekhez és a felmerülő kérdésekhez. Hiszem, hogy nincs titokzatos erő, és ismeretlen rongáló, vagy szervező.
Igaz elég csehül állunk, de Buvár Kund óta tudjuk, hogy a hajók nem csak ismeretlenül megrongálódnak.  Cigányok nem maguktól vándorolnak hol a reptérre, hol a csillebérci táborba, ahogy a zsidók sem a sivatagba.  Vannak érdekek és vannak ellenérdekek. A nemzeti mivolt, a hazafiasság egyes országok esetében természetes és elfogadott, míg az igába hajtásra szánt barmoknál, akár a palesztinok esetében, úgy a magyarok vonatkozásában is ez elfogadhatatlan.  
Receptet emlegettünk és eseteket vázoltunk. Nem tudni ki mit kotyvaszt, csak az a biztos, hogy nem kívánunk ennek az Európán kívüli érdekeltségnek a globális  olvasztójában elpárologni.
Mi ez ellen küzdünk akkor, amikor Trianon igazságtalanságára hívjuk fel a figyelmet, amikor annak megtartásáért emeljünk fel hangunkat, vagy a Szlovákiában, avagy Kárpátalján, netán a Vajdaságban tapasztalható magyarok elleni fellépésre a hívjuk fel a figyelmet, ugyanúgy, ahogy a szűk határainkon belül szított cigány-magyar konfliktusról és szembehelyezkedésről elmélkedünk. Ezek a problémák eszközök és cselekvések egyes kormányok kezében. A külhoni titkosszolgálatok az elmúlt nyolc évben fokozattan jelentek meg és avatkoztak be Magyarország ügyeibe. Esetünk nem egyedi, és nem végérvényű. Ezért a jobboldalnak nem szétforgácsolódnia, hanem összefognia kell még akkor is, ha ezt nagyon nem akarják a színfalak mögött. 
A "külföldi csoportok" végzik romboló dolgukat.

Bármiről is légyen és folyjon a disputa, a liberális lobbi által erőltetett héber módi nem válhat magyar virtussá, mert olyan kiszolgáltatottak leszünk saját otthonunkban, mint a frankhitelek a  zsidó bankárok által jelzálogolt, kilakoltatottak. 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése