A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. október 14., péntek

Ócsai címlaplány a bulvársajtó hasábjain ( - fedetlenül bulvár)

Egy négy hónapos kisfiú édesanyjaként jelentkezett a bulvár újság szépe versenyére a fiatal, csupán húszéves Révész Barbara. A helyi anyukának nagy vágya volt, hogy szerepeljen a címlapon.

A szőkeség régóta tervezi, hogy ledobja a ruháit a kameránk előtt, de csak mostanra sikerült annyi bátorságot gyűjtenie, hogy benevezzen, és harcba szálljon az egymillió forintért, valamint az egyik akt magazin fotózásáért.



Elég szégyenlős vagyok, a fotózáson is remegett a kezem-lábam. Soha nem készítettek még rólam ilyen profi képeket, úgyhogy nekem teljesen új volt ez az egész; - nyilatkozta az ifjonc anyuka.
– A párommal 27 hónapja vagyunk együtt, úgyhogy mondhatni elég hamar belevágtunk a családalapításba, de a kisfiunk abszolút tervezett baba volt. Attila most négy hónapos, úgyhogy még otthon vagyok vele, nekem most a pici a legfontosabb. Sokan kérdezik, hogy nem vagyok-e még túl fiatal az anyaságra, de én mindig is úgy gondoltam, hogy 20 évesen szeretnék anya lenni, és így is lett. Természetesen szeretnénk majd kistestvért is – árulta el Barbara, aki egyáltalán nem érzi úgy, hogy az anyaság és a szexis külső kizárná egymást.

Névjegy:
Révész Barbara
Kor: 20
Lakhely: Ócsa
Foglalkozás: főállású anya
Méretei: 85-60-85
Hobbi: motorozás
Családi állapot: kapcsolatban
*

3 megjegyzés: