A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. október 4., kedd

SZEREP(TÉ)VESZTÉS - AVAGY- SZEREP(CSERE): - a gyanúsított Gyurcsány vádlóra váltott!

Esküszegéssel vádolta az ügyészség vezetőit és az ügyben eljáró ügyészeket Gyurcsány Ferenc azután, hogy hétfőn hivatali visszaélés gyanúsítottjaként hallgattak ki a Központi Nyomozó Főügyészségen a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban. 

Gyurcsány Ferenc kihallgatása
Ne aggódj mama, ahogy bemegyek úgy kijövök, csak kioktatom őket

GYURCSÁNY „KASZINÓJÁTÉKOT“ JÁTSZOTT AZ ÜGYÉSZSÉGGEL

A volt miniszterelnök alig több mint háromnegyed órát töltött a nyomozóhatóság épületében. Ezután közölte: vallomást tett, de panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Szavai szerint rövid vallomásában "az ügyészek szemébe nézve" azt mondta: megsértették esküjüket, és ahelyett, hogy elfogulatlanul végeznék munkájukat, politikai ellenfeleinek ösztökélésére "ocsmány, cinikus koncepciós perben vesznek részt". Hozzátette: el fog jönni a pillanat, amikor azok, "akik most a főügyész mögött állnak", nem tudják "megvédeni attól, hogy szembenézzen a joggal, a jog pedig azt fogja mondani, hogy ami itt történt, disznóság, tisztességtelenség, szégyen".

A szocialista politikus tudatta: a gyanúsítás szövegét és a kihallgatásán készült felvételt néhány órán belül nyilvánosságra hozza. 

(MTI)
*

Előzetesbe dugná Gyurcsányt a Jobbik

 

 A Jobbik kezdeményezi Gyurcsány Ferenc volt kormányfő őrizetbe vételét és előzetes letartóztatásba helyezését a hatóságoknál - jelentette be Kepli Lajos. A képviselő szerint elképesztő, hogy Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztése ellenére még mindig szabadlábon van, s így lehetősége van bizonyítékok megsemmisítésére és tanúk befolyásolására is.

*

1 megjegyzés: