A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. február 13., vasárnap

Liberális sajnálat az ellopot szalámi (taktika) okán ( - Bakács a sztártolvaj)

 A Klubrádió műsorvezetője a budakeszi Tescóból settenkedett volna ki egy kétezer forintos téliszalámival, amikor a biztonsági őrök elkapták.
 
Bakács Tibor „művészúr” a Napkelte volt munkatársa, a kereszténygyalázó Tilos rádió speakere, a Klubrádió alkalmazottja, megélhetési bűnözővé vált. Szalámit lopott az egyik Budakeszi bevásárlóközpont nagyáruházban, de rajta kapták. Lenyilatkozta, hogy éhes volt, és hogy mikor lebukott, nem állt ellen a biztonsági szolgálatnak és visszaadta a szalámit. Hogy egyem azt a liberális pofáját a jó embernek, hogy meg ne sajnáljam mindjárt. A kollegát mindjárt sajnálattal és megértéssel kezelve az esetet, megsegítésére siettek a szegénynek.
Lang Györgyi liberalizált énekesnő elmondta, bár helyteleníti a lopást, nem ítéli el Bakácsot.
Fura, de éppen állítólagos pénztelensége miatt elkövetett lopás hoz most ismét komoly összegeket a liberális szónok, újságíró és zenész konyhájára. A blikk  A Settenkedő nevű egyén tudtommal fizetést és jogdíjat is kap, zenei munkássága nyomán, mégis lopott, mert kevés a pénze. De nem ám csirke-farhátat, hanem nemes szalámit, mint ahogy az a kékvérűeknek dukál. A szoci-ál-liberálisok nem tagadják meg magukat. Hajdú Péter rögvest meghívta a Frizbibe, s jóval magasabb gázsit ígért neki, mint általában szokott a vendégeknek: információink szerint több százezer forintot, míg például a múlt héten interjúra hívott Szíj Melinda 80 ezret tehetett zsebre. Bakátcsnak meg csak egy fizetéséből is nettó 80 ezer marad, ha mindent kifizet, - hangzott el a rádióban. A lopás állítólag úgy történt, hogy bevásároltak a feleségével, de a szalámit nem a kosárba rakta. A pénztártól való távozáskor a lopásjelző becsipogott. Állítólag sajt is volt nála.
Klubrádióban egy hónapra felfüggesztették az állásából.

Összeszorul a szívem, az anyagi gondjai kapcsán. Az elmúlt 15-20 évben átlagon felül keresett. Ma is rendezett körülmények között él. Adót nem igazán fizetett, kiváltságos volt. Most meg sír a szája, és szegénységről beszél, miközben fogalma sincs a fogalom valós tartalmáról. Kocsival ment bevásárolni, arra biztos volt még pénz.
Ha a legközelebbi rendezvényen ismét a pódiumra lép szónokolni, akkor a hallgatóság szerintem vigyen magával egy rúd téliszalámit a szegény Kultiplexes Bakácsnak.  

Bakács Tibor nem egyszer járt már börtönben, így pontosan tudja, milyen világ várna rá, ha büntetését rabsággal váltaná ki. Korábban a Pont Rádión Fiala János helyettesítőjeként Bakács Tibor adás alatt feltett egy kérdést. „Na mi van, gój motorosok, na mi van, fasiszták, nem ismeritek a történelmet?'” Ezt a kijelentést megperelte, nagy nyilvánosság előtti rágalmazás címén a Gój Motoros Egyesület. A Gój Motorosok megnyerték a pert, Bakács jó liberálisként nem fogta fel miért kaszálta el a bíróság. Akkoriban nagyon hőzöngött, de nem vonult börtönbe, inkább fizetet. A kritikust leginkább az igazságszolgáltatás zavarja, és nem érti, miért csak napi ezer forintot ér.
"Nagyon sokan nem értik meg, hogy miért nem próbálom meg lerázni magamról ezt a terhet: egyszerűbb lenne kifizetni, bocsánatot kérni. Úgy gondolom, hogy feltehetek egy kérdést, ez hozzátartozik a demokrácia szabályaihoz. Ha nem így van, az Amnesty International felvesz a listájára - ők mindig számon tartják azokat a kollégákat, akiket a világ különböző pontjain joghátrányok érnek -, nem beszélve arról, hogy az osztrák újságíró szövetség, az angol konzervatívok, a német liberálisok is megkerestek, hogy ők majd élve tartják az ügyemet. Nem tudom, hogy jutottunk el idáig, amikor ebben az országban szinte mindent lehet mondani: komcsizni, fasisztázni, mindenki bármit mondhat. Akkor egy ilyen kérdés, amiben ráadásul nem is azt mondtam, hogy "a fasiszta goj motorosok" - ha már nyelvészkedünk -, hanem két halmazt állítottam egy mondatba, sérti a Büntető törvénykönyvet? Amúgy a törvénykönyvtől azért nem félek, mert apám bíró volt 25 évig, tehát gyerekként megszoktam azt, hogy létezik az állam és az igazságszolgáltatás. A probléma majd a mindennapi élet megoldása lesz, mert a gyerekeket iskolába kell vinni, etetni: de majd segítenek a barátaim.
Az még felháborítóbb - azt a 150 ezer forintot ugye átfordítják napi forintbüntetésre -, hogy napi ezer forintra állapították meg az értékemet. Ezen kicsit fel vagyok háborodva, mert mindenkinek a képzettségének megfelelően, 1000, 2000, vagy 3000 forintot érhet egy ilyen nap.”

Bakácsnak nem csak ezek voltak a húzásai. A liberális füvesbarlangként üzemelő Kultiplex (volt Kinizsi mozi) leromlott épületében üzemelt a Tilos Rádió és egy klub. Amikor a IX. kerület liberális vezetése (Gegesy Ferenc) odáig jutott a városrehabilitációban, hogy a bontásra ítélt épület működési engedélyét nem hosszabbították meg, akkor a bezárás okán hatalmas ricsajt csaptak. Akkor is lefasisztázták az egész jobboldalt.  Bakács odáig vetemedett, hogy cigányátkot szórt az ebbéli érdekeltségi köreit zavarókra.
Most ez a Bakács engedheti meg magának a bolti tolvajlást, amiből izraelita Hajdú még show-t is kreál. A szociál-liberalizmus mélyebb károkat okozott, mint maga az ’56-ot követő megszállás.  Szomorú, hogy erre egy átliberalizált cselekedett, egy köztörvényes szalámi lopás hívta fel a figyelmet. Az SzDSz  taposóaknái máig a földjeinken lapulnak. Jobb lesz erre még odafigyelni, hiszen a veszély nem múlt el. Az érdekszféra pedig ez ügy kapcsán is láthatóan összefog, működik.   A liberálisok alvóügynökei bármikor aktivizálhatják magukat. Máig foglalkoztatják őket. A gátlástalan bakácsok máig köztünk élnek.  Jobb lesz odafigyelni rájuk.



Foglalkoztatásai:
TV2 Megasztár 2004, Pergő képek, Fanzin 2000-, Csiszár.hu, szerkesztő 2000-2002, MOL Magazin - 2002-től, Élet és Irodalom újságíró - 1996-2004, TV 3, Közgáz Vizuális Brigád 1996-97, Wanted, rovatvezető 1996-2000, Találkozások magazin, főszerkesztő helyettes 1996-, Magyar Független Film Szövetség- 1996-tól, MediaWave, alapító 1991-2000, Magyar Narancs, rovatvezető 1991-96, Tilos Rádió 1990.

Isten óvjon minket a "szegény" liberálisoktól! 
*

2 megjegyzés:

  1. Egy most nyilvánosságra került biztonsági felvétel szerint szisztematikusan tett zsebre dolgokat a budakeszi hipermarketben Bakács Tibor Settenkedő.

    A Bors szerint csak a lopás másnapján vették észre a biztonságiak, hogy az asztal alatt három csomag sajt és egy csomag szeletelt szalámi hever, ekkor vették elő a biztonsági kamera által készített felvételt.

    A felvétel alapján megdőlni látszik Bakács eddigi védekezése, hogy impulzusszerűen, hirtelen ötlettől vezérelve emelt el egyetlen rúd szalámit. A felvétel alapján újabb szabálysértési feljelentést tettek Bakács ellen, a 4532 Ft értékre elkövetett lopás miatt.

    VálaszTörlés
  2. Bakács Tibor "munkásságából":

    "Már egy hete csak a mamára, Jörg Haider édesanyjára gondolok. A szélben ringó lanovkák csikorgása alatt ölébe veszi kis huszárát, s homlokon csókolva szép jövőt jósol néki. Vagyis minden mocskos fasisztának van anyja, aki természetes módon szereti méhének rothadt gyümölcsét. S a kicsi gombóc kidagad a fazékból, pártvezér lesz vagy katona. Vajon értelmetlen gondolati kísérlet a szeretet után kutatni olyanokban, akiknek a lelke gyűlölettől habzik?"

    (Bakács Tibor Settenkedő: Mocskos fasiszták és a szerelem. Élet és Irodalom, 2000. március 10.)

    "Rövidlejáratú politikai keresztények vicsorgása most nem érdekel. Külön öröm, hogy Kertész kapta a Nobel-díjat. A vasárnapi ebédnél mocskos szájjal ebédelő-zsidózó, történelmileg elhülyült keresztény középosztály meg kinyalhatja a seggemet."

    (Bakács Tibor Settenkedő: Krisztus zsidó csillaggal. Élet és Irodalom, 2002. december 8.)

    "… szóval ez a fajta, hogy a születés, és a gyermek akár egy fattyúból is, mert itt kvázi erről van szó. (közbeszólás: fattyú, bizony). Fattyúból lesz. (Közbeszólás: ki ennek az apja, ki ennek az anyja?) Mert ő egy fattyú. Tehát akárhogy, hát húzzuk, vesszük, vagy magyarázzuk, Krisztus egy fattyú."

    (Bakács Tibor Settenkedő, Tilos Rádió, 2003. december 19., Honty és Hanna c. műsor)

    VálaszTörlés