A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. június 1., szerda

Példa értékű Trianon-megemlékezés, immár Szentgotthárdon is ( - ismét előttünk járnak)

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szentgotthárdi Alapszervezete örömmel vette, hogy az új városvezetés pozitívan válaszolt megkeresésükre, így az idei évben már városi szinten kerül sor Trianon-megemlékezésre Szentgotthárdon. 

A helyi alapszervezet megalakulásának éve, azaz 2007 óta tartott rendezvényeket nemzeti gyásznapunkon, ám úgy érezték, idén eljött az idő, hogy közös és egyben méltó megemlékezésre kerüljön sor szűkebb hazánkban és városukban.

Köszönet illeti Szentgotthárd az új városvezetését, különösen Huszár Gábor polgármester urat, hogy megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a pártpolitikán felülemelkedve sor kerülhessen a rendszerváltozás utáni első városi szintű Trianon-megemlékezésre Szentgotthárdon.


Ócsán is szeretnénk  elismeréssel írni Bukodi Károly úr polgármester tevékenységéről, akár azért, mert városunkban szavazatával szintén hivatalos emléknappá nyilvánították június 4.-ét

Ezennel ismételten javaslom, hogy Ócsa városa Dunaújváros és Szentgotthárd példája nyomán az idei évtől nyilvánítsa június negyedikét, a trianoni tragédia napját városi emléknappá !

Szomorú és szégyenteljes, hogy az állítólagosan jobboldali és többségben uralkodó városvezetés eddig még nem tett lépéseket a nemzeti gyásznap (városon belüli,) méltó szintre emelése érdekében.  

Addig is támogassuk jelenlétünkkel a Jobbik Magyarországért Mozgalom kezdeményezését és megemlékezését június 4.-én, Ócsán. 


Trianon megemlékezés Ócsán 2011.06.04-én délután 5 órakor, az Üllői út, Kölcsey utca kiszögelésében  a Kettős keresztnél. 
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése