A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. június 2., csütörtök

Lebukott: Orbán is csak '48 ( - plasztikázott tagság, narancsbörbe bújt KISZ titkárok, háborgó rendvédelmiek, uszító ellenzék)

A Miniduce, a törpe Napóleon fölrúgta a játékszabályokat! 
Mi az, hogy erősíteni akarja a forintot, stabilizálni az országot, csorbítani akarja a gyurcsányi rendvédelmiek mások kárárán szerzett "jogaikat"?   A válság sokaknak gazdagodást, léhűtést, másoknak, így a többségnek meg terhet és megvonást jelentett. Most ennek kezelése, az ország válságból való kivezetése nem tetszik a korábban (8 éve alatt) liberalizált oligarchiának, a társadalmon élősködőknek..

Egyéves legeslegújabb regnálása alatt Orbán Viktor bevezette a diktatúrát, tudhatjuk meg a legesleginformatívabb napilapból, a Népszavából.

Hogy a Vitya egy őrült, aki tönkreteszi Magyarországot, az abból is kitetszik, hogy a Danielt (tudják, aki olyan jól beolvasott neki a médiatörvény miatt Brüsszelben), nos, ezt a Danielt, aki nem is pedofil, szóval Danit – megbuktatták. Mégpedig nem mások, mint a saját párttársai, a francia eurozöldek. Nyilván Viktor király mételyezte meg őket…
Aztán itt vannak az Orbán országrontó buzgalmának az újabb következményei: visszaszerzi az elprivatizált MALÉV nagyrészét, majd élni mert a rábízott vezetéssel, az országépítéssel és a közhatalommal, a pénzzel, s visszavette a MOL orosz kézen lévő 21 percentnyi részvényét. 
Borzasztó! 
Eddig az volt a játékszabály, hogy innen mindenki mindent el, bátran, csak tessék!... Erre ez a törpe Napóleon vásárolni merészel… Ahelyett, hogy szépen visszaadta volna a pénzt IMF bácsinak; elvégre IMF bácsi a szoci kormánynak adta azt a pénzt, motiválandó a további országeladásra. Mit képzel ez a Viktor…

Aztán meg új közbeszerzési törvényt is készül bevezetni. Na hiszen! Még a végén magyar cégeket fognak előnyben részesíteni… mi van itt? Franciaország? Vagy Németország?

Az is ocsmány ebben a Viktorban, hogy véget akar vetni a korai nyugdíjnak. Pedig milyen jó kis rendszer ez! A haverok dolgoznak húsz évet, aztán kapnak egy méretes nyugdíjat – és dolgoznak tovább. A régi derék szt-tisztek, ezredes elvtársak meg a többiek… még képes a mocsok Fidesz elvenni a havi 250 rugós nyugdíjukat, amit az őrző-védő cégbeli menedzserfizetésük mellé kapnak. De nem adjuk – ez, kérem, szerzett jog! Majd mi megvédjük a jogállamot! Nekünk jogunkban áll negyven évig nyugdíjat kapni, a súdráknak meg jogukban áll negyven évig nyugdíjjárulékot fizetni. Erre most a súdrák akarnak kormányozni.

És ez a Miniduce még csak most, a  hó végén  volt negyvennyolc éves. 
Mi lesz itt, ha sokáig marad kormányon?
 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése