A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. június 11., szombat

Trianoni megpróbáltatás Szűcs Lajossal ( - egyszer talán haza is adogat)

Nem feledve a nap jelentőségét, és Ócsa városának valamint a FÉG elhagyott dolgozóinak gondjait, Szűcs úr a Nemzeti Összetartozás Napján mással volt elfoglalva.

Június 4-én rendezte a zuglói MiniGarros Teniszklub a hagyományos jótékonysági tenisztornáját, ahol Szűcs Lajos elnök úr is részt vett.

Értünk is játszik az elnök  ( - időt, fáradtságot nem kímélve)
 A zuglói jótékonysági teniszversenyek történetéhez tartozik, hogy a pályára lépők között általában ismertebb személyiségek is akadnak. Idén 11 férfi és 20 vegyes páros küzdött meg egymással, köztük pedig olyan játékosok is adogattak, mint dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Magyar Tenisz Szövetség és a Pest Megyei Közgyűlés elnöke.

Egyébként a rendezvény főszervezője ismét a Nőszirom Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület, azon belül pedig Máténé Virág Krisztina volt.
- Idén már tizedik alkalommal rendeztük meg ezt a tornát – mondta Virág Krisztina. A tavalyi esztendő óta ugyanis már évente nem egy, hanem kettő ilyen jótékonysági sporteseményt tudunk megrendezni. A terveink között idén is szerepel majd egy másik hasonló esemény, augusztus utolsó vagy szeptember első hétvégéjén valószínűleg ismételni fogjuk ezt a tornát.


A június 4-i jótékonysági teniszverseny kedvezményezettje ezúttal a Bethesda Gyermekkórház volt. Dr. Velkey György, az intézmény vezetője rendkívül nagyra értékelte, hogy ilyen sokan ütőt ragadtak a kórház megsegítése érdekében.
*

1 megjegyzés: