A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. június 28., kedd

Laptop az érettségizőknek - Az ötösök kedvezményre válthatók ( - Bolyaisok figyelem)

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.


    A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását. A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy programban részt vevő középfokú tanintézményekben, legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.

A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5% engedmény jár, aminek mértéke 1%-al nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10%, a kitűnő pedig 15% engedményt ér. Az akcióban résztvevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.

"A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény" - emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel.
 Az akció résztvevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg.

Kapcsolódó webcímek:
http://www.acer.hu
http://www.bluechip.hu
http://www.youtube.com/watch?v=HzBUPnhJOmQ
*

8 megjegyzés:

  1. Ezt az önkormányzat miért nem propagálta?

    VálaszTörlés
  2. Hónapok óta ki van palkátolva a gimiben.

    VálaszTörlés
  3. Azt nem az önkormányzat, hanem az iskola reklámozza. Az önkormányzat ebben nem segít. Ők csak maguknak adják-veszik a laptopokat.

    VálaszTörlés
  4. Te szerencsétlen! Ez az akció kizárólag a most érettségizetteknek szólt! Miért kellett volna a középiskolán kívül reklámozni?! Kár, hogy az itt hozzászólók többsége olyan tudatlan tuskó, mint te. Csak az a fonto nektek, hogy bármibe belekösswetek!

    VálaszTörlés
  5. A madencián olvasni ilyen hülye hozzászólásokat. Az önkormányzat miért ne propagálhatná a honlapján, vagy azon kívül, hogy a tanulók szülei értesülve erről, segítsék a gyerek jobb eredményét, valamint számításba vegyék ezt a lehetőséget mind anyagilag, mind pedig ösztönzőleg. Mi ebben a nagyon nehéz? De akár a helyi önkormányzat is beszállhatna pár ezerrel az itt élők ilyen jellegű támogatásába azzal, hogy pár ezerrel megtoldja belépő összeget, vagy akár előfinanszírozást vállal, aminek kamatmentes részleteit esetleg oda kellene visszatörleszteni. A lehetőséget és a segítségnyújtás tárháza szinte végtelen lehet. Nem csak a saját laptopjaiknak a biztosításáról kell gondoskodni, hanem, a fiatalokat is lehet segíteni. Ráadásul ha volna bennük egy kis jellem, akkor az önkormányzatból kivett laptopokat most visszaszolgáltatva beajánlhatták volna. Ettől még megkárosították az adófizetőket, de legalább szépítettek volna valamit a dolgon.

    VálaszTörlés
  6. Az emberi butaság, rosszindulat és tudatlanság tárháza is végtelen.

    VálaszTörlés
  7. Látszik, hogy sok hozzászólónak nincs érettségije, vagy ha igen akkor libáért vette, mert rendre nem értik az egészet.

    VálaszTörlés
  8. Nem libáért vettük, te szerencsétlen, hanem piáért. A Bólyaiban volt olyan tanárom sajnos aki szeretett, és mai napig is szeret vedelni. Mára már egy kicsit kimosakodott. A többi tanár becsülete érdekében tanárnak nem is nagyon nevezném, inkább harmadik vonalbeli politikusnak.

    VálaszTörlés