A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. november 30., kedd

Segítségnyújtás, adománygyűjtés

A Falu Tamás Könyvtár az ismert könyvgyűjtési akció keretében segítséget szeretne nyújtani az iszapkatasztrófa áldozatainak. A könyvtár vezetője Kolontár községnek könyvadományokat állított össze a rendelkezésére álló nagyrészt adományokból. Ezt azonban szeretné kiegészíteni és bővíteni, hogy ne csak olvasnivalóval segítsük a károsultakat. Ezért kérjük, hogy akinek felesleges, ruhaneműje, zenei felvétele, CD-je, vagy DVD-je van, netán olyan régi nem használt műszaki cikkel rendelkezik, amit nélkülözni tud, és szívesen felajánlana, akkor azt a könyvtárban jó szívvel fogadják. Minden apróságot szívesen vesznek, mert az ottaniaknak mindenük elpusztult. Az elvesztett értékeiket csak a felajánlottakkal tudják pótolni, hiszen egy élet munkáját, és termékét nem lehet egyszerre és teljességgel viszonozni. A használt, és nélkülözhető tárgyak, eszközök bizonyára jól jönnek a rászorulóknak. Ezért a gyűjtés.
A felkérés pedig azért, mert eddig más településekhez hasonlóan Ócsa még szervezettebben nem nyújtott segítséget a károsultaknak.

A könyvtárunk segítő szándéka önmagában azonban kevés.
Ezért kérjük azokat akik segítséget, felajánlást tudnak tenni, hogy a felkínált dolgokkal a Falu Tamás könyvtárt keressék meg. Nyitvatartási időben az adományokat jó szívvel fogadják.

*

2 megjegyzés:

  1. Uriel, fo-lak, Barnabi, laszlo707
    Mi kell még

    VálaszTörlés
  2. Szonja vagy bocsika! Nekem is egy laptop. Egyébként, meg csak idézni tudok. "felesleges, ruhaneműje, zenei felvétele, CD-je, vagy DVD-je van, netán olyan régi nem használt műszaki cikkel rendelkezik, amit nélkülözni tud, és szívesen felajánlana, akkor azt a könyvtárban jó szívvel fogadják" Üdv! barnabi

    VálaszTörlés