A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. május 21., szombat

Szerencsés Dániel, vagy az ördög patája? - szerencsétlen magyarok (-szabadlábra helyezték a néni-verőt, máshol meg tovább kardoznak)

Elhagyta Magyarországot Richard Field amerikai üzletember, aki a "gyöngyöspatai utaztatás" során szerzett hírnevet; a férfi állítása szerint nem érezte biztonságban magát.

Az „üzletemberre” kényelmetlenségek vártak volna, mivel két kormánypárti képviselő egy parlamenti eseti bizottság felállítását javasolta, amely megpróbálja feltárni, hogy a gyöngyöspatai cigányok húsvéti utaztatását ki és miért szervezte, kinek az érdeke volt, hogy a nemzetközi sajtó ezt menekítő akcióként tálalja, valamint ki támogatta anyagilag a félelemkeltésre alkalmas csoportokat.

A bizottság munkája külön kitér majd arra, hogy pontosan mi volt Richard Field szerepe az eseményekben, illetve miért állította, hogy evakuálni kell a helyi lakosságot.


Mr. Field mindenesetre nem lesz ott a parlamenti bizottság előtt, elege lett az itteni állandó félelemből, hazament. (Az Államokban „nyugodtabb” az élet, ott csak a revánsra spekuláló táliboktól rettegnek.) Különben már az izgága kádköves is megmondta: El lehet menni…

Közben meg szabadlábra helyezték azt a cigányasszonyt, akit még a visszatérés vasárnapján állítottak elő, Gyöngyöspatán az után, hogy a buszról leszállva megütött egy falubeli nőt - tájékoztatott Dániel Péter, a cigány személy ügyvédje.
 

Dániel Péter szerepeltetése üzenetértékű: Gyurcsány Ferenc igyekvő platformja immár hivatalosan is kitárja kapuit a legbőszebb „nyolcvankilences demokraták” előtt. Az ügyvédként kevéssé jegyzett lumpenpolitikus tavaly nyáron bukkant fel a közéletben, első látványos fellépéseként kaszinótojással bekent egy közterületen kifüggesztett nemzeti együttműködési nyilatkozatot. Alig titkolt vágya volt, hogy ítélje el őt a bíróság, miáltal mártírrá nemesülhetne (Sztálin speciel postarablóként kezdte), vagyis nevet szerezne a partizánvilágban – akkor ez még nem sikerült, tettét csupán véleménynyilvánításnak minősítette a bíróság.


Legutóbb a szomszédunkban lévő Dabas városában volt ismét atrocitás.

Amikor meg ebbéli félelmükre kívánták felhívni a figyelmet a helybéliek, akkor a sűndörség azonnal törvény adta jogukat gyakorolva igazoltatásokba kezdett.


Sajnos ez a demonstráció sem zajlott le a hatalom vegzálása nélkül. Itt is látszott, hogy a demonstrációra igyekvő magyar emberek piszkálása sokkal fontosabb, mint esetleges megvédésük. Ebben az esetben természetesen hihetetlen mennyiségű rendőr és technika lett csatasorba állítva, ami valahogy a cigánybűnözők terrorja ellen ismeretlen oknál fogva nem használható.


A rendőrségi igazoltatások miatt a rendezvény sajnos később kezdődött. A dabasi lakosok megdöbbentően magas létszámban vettek részt, számításaink szerint csak a dabasiak több mint háromszázan jelentek meg, amihez a dabasiakhoz csatlakozó nemzetiek is hasonló, de valamennyivel kevesebb létszámban csatlakoztak.

*
Közben kiderült, hogy Halmajugrán sincs biztonság.

Egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült, amikor tömegverekedés tört ki pénteken késő délután a Heves megyei Halmajugrán - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.


A verekedés, amelyben mintegy tízen vettek részt, előzetes szóváltást követően pattant ki két ellenérdekelt társaság között; az összecsapásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 
A főkapitányság négy ember - köztük a két sérült - ellen indított eljárást csoportos garázdaság és súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Valamennyiüket bűnügyi őrizetbe vették, ám a két sérültet egyelőre kórházban ápolják - mondta Soltész Bálint.


Az MTI úgy értesült, hogy a verekedők különböző veszélyes eszközökkel, közöttük szamurájkarddal estek egymásnak és az egyik sérülnek levágták a fülét.
*

5 megjegyzés:

  1. Gondolom csupa magyar kétkezi parasztember esett egymásnak a kocsma előtt vitatkozva,hogy kinek nagyobb a szőleje. Elképesztő,hogy mi megy itt,meg egyes népcsoportok már mit meg nem engednek maguknak. Mindennapos és országos gond lett a neveletlen és kulturálatlan emberekből. Ideje lenne megoldást találni sürgősen erre,mert vidékek fognak elnéptelenedni,ahelyett,hogy sürüsödne a népesség,ingatlanok tömege válik eladhatatlanná,müvelhetetlenné az ilyen térségekben.Az értékes is értéktelenné fog válni,mert nem lesz se túrista,se ingatlanvásárló,se földművelő,se erdőművelő,sem éppeszű építkező ember.

    VálaszTörlés
  2. No, majd figyeljük, hány félfülű romát látunk Heves megyében! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezért nem kellenek ide a Japánok...mindig az a szamurájkard.Kik is szoktak ezzel pózolni?Szebb jövősök?Gárdisták?Vármegyések?
    Kedves újságírók!Azért mert nem írjátok le mindenki tudja hogy cigányok volta!Kedves rendőrök ilyenkor ne avatkozzatok bele!

    VálaszTörlés
  4. Gondolom csupa magyar kétkezi parasztember esett egymásnak a kocsma előtt vitatkozva,hogy kinek nagyobb a szőleje. Elképesztő,hogy mi megy itt,meg egyes népcsoportok már mit meg nem engednek maguknak. Mindennapos és országos gond lett a neveletlen és kulturálatlan emberekből.

    VálaszTörlés
  5. Na de hova tünt Magyar Péter??

    VálaszTörlés