A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. május 13., péntek

Másolt DVD-ket talált az Artisjus kommandó ( - neked szól a dal)

Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Fenyő-albumot és Koncz és Korda  összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója.
 

"Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk, elindítjuk a pert a pakisztáni állami bíróságon" - nyilatkozta haragos fénnyel a szemében Mazsihosz  Gusztáv, alias Dj Mazsi, és a Nemzetközi DJ Szövetség külső, tiszteletbeli levelező tagja Frank Anna, alias Dj Frankó.
A terepen operatív matricaellenőrző tisztként is dolgozó szerzői jogvédő elmondta, rengeteg filmet, valamint zenét találtak másolt formában Oszama tartózkodási helyén. 

"Egyik példánynak sem volt meg az eredetije, ráadásul találtunk egy tíz DVD-ből álló Jóbarátok összest is. El kéne már fogadni, hogy a kulturális tartalomért is kell fizetni, mert nem ingyen készül el!" - zárta mondandóját DJ Jeszi.
 

Mint kiderül, a Mahasznál tudták, hogy hol tartózkodik Oszama bin Laden, csak nem akarták elmondani Obamának, mert azt akarták hogy az al-Kaida fizessen jogdíjakat mielőtt megölik a terroristavezért.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése