A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. május 24., kedd

Gyurcsány Ferenc új országot alapítana ( - inkább kiköpnék, mint sem lenyelnék)


 Az elmúlt napok két nagy Puch-interjúja (FigyelőNet, Heti Válasz) és Bajnai Gordon csütörtöki színrelépése (Haza és Haladás Alapítvány) után ugyanis beindul a fantázia, s úgy tűnik, az MSZP hosszú kínlódás után megtalálhatja a megoldást Gyurcsányra, akiről régóta tudják: „nem lehet része a megoldásnak, mert ő maga a probléma”.  Az MSZP alighanem inkább kiköpi, mint lenyeli egykori „megváltóját”.

*

Legyen köztársaság és ne legyen kiadatási egyezmény hazánkkal, ezek az egykori miniszterelnök alapvető elvárásai.



Ócsai Bécitől:

A sajóbábonyi egészségnapon hirdetett programot a volt miniszterelnök.

Aszere he-ha…” – jegyezte meg vérpezsdítő beszédében a Las Ketchup együttest idézve a sukorói Dreyfus kapitány, majd hozzátette: „La Kukorádzsá, La Kukorádzsá, sálálálálálá”. A helyszínre szállított nyugdíjasok az ingyenes vércukorszint-mérés után üdvrivalgással biztatták a minisztert, aki kiemelte, hogy „Beszame múcsó.

A helyszínen tartózkodó Fidel Castro kubai, szenior mazsorett hagyományőrző együttes rövid formagyakorlattal köszöntötte az ellenforradalmárt, majd szivart sodortak a combján. Gyurcsány a beszéd érthető részében kiemelte, hogy egy új párt már kevés, új országra van szükség, ahol a demokraták új alapokon felépíthetik a Magyar Köztársaságot, aminek  szerencsére január 1-jétől már a neve sem foglalt.

Az ország helye egyelőre bizonytalan, de Gyurcsánynak van  pár off-shore címe, ahova be lehetne jelenteni. (Eddig a Trinidad és Tobago merült fel, ahol Magyarország Calle della Polipos 8. szám alatt helyezkedne el, főleg a földszinten, de tárgyalások folynak egy emeleti galériás lakásról is.)
*

1 megjegyzés: