A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. szeptember 11., szombat

Egy éve történt


2009. szeptember; az Egészségház átadása - közszerepléssel.
*
("Igaz, nem oda és nem úgy, ahogyan én szerettem volna, de a képviselőtestület többségi szavazatával szemben a polgármester nem tehet semmit." - Bukodi Károly)

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt Névtelen érdeklődő!
    Jelentkezzen be Rendszeres olvasónak. Ott megadott elérhetőségén (email címén) üzenetet váltva leadhatja majd megjelenítésre szánt bemutatkozó anyagát. Ez (ha nem túl hosszú) akkor változtatás nélkül kikerül az oldalsávba. Ha hosszú, akkor egy rövidebb formációra kell váltani, amit saját maga igazíthat azzá. Mindenki azonos lehetőséggel élhet, egységes keretek közt.
    Több jelentkező esetén (ha legalább két jelölt igénybe kívánja venni az oldalt,) akkor a jelen elgondolás szerint a közreadott anyag a főlapon is megjelenne a választások előtt azonos időben. Itt lehetne hosszabb lélegzetű, tágabb, részletesebb az anyag. (Az oldalsáv inkább amolyan rövid bemutatkozó, bejelentkező programvázlat-szerű megjelenés.) Ekkor már hozzászólhatnak, véleményeket tehetnek, tölthetnek fel ehhez az olvasók. Ezek a megjegyzések, a közreadott választási programanyag alatt a mostani módon jelennének meg. Így amolyan élő fórum is kialakulhat, mert a programadó jelölt szintén hozzászólhat, válaszolhat, reagálhat a felvetésre. Szükség esetén még igazíthat is a közreadott eredeti elgondolásain.
    Ez korrekt lehetőséget, egyenlő esélyt kínál az ezzel élő jelöltek számára.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    A magyarpeter.blogspot.com oldalra feltöltöttem a készülő szórólapom mindkét oldalát, szeretném ha véleményeznétek! Bár elvileg már a nyomdában van, mégis érdekelne mit szóltok hozzá!

    VálaszTörlés