A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. június 23., szombat

Napi aktuális - fagyos lett a levegő az ócsai Fidesz körül ( - fagyos narancs)

*

14 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy ezen a blogon nem lesz népszerű, amit írok.

    Nekem az országos Fidesz-szel nincs különösebb gondom.Gyurcsányék után sok mindent helyrehoztak, kijavítottak.Nemzet és gazdaságpolitikájuk is pozitiv tendenciát mutat.Nekem, háromgyermekes anyaként kimondottan tetszik a családpolitikájuk.

    Annál inkább gondom van a helyi Fidesz alapszervezet meghatározó figuráival.Lekezelő, és flegma magatartásuk kimondottan irritatív.Aki nincs velünk,az ellenünk van hozzáállással sok ember nem fog rájuk szavazni (Ócsán) 2014-ben.Én sem.

    VálaszTörlés
  2. Kedves "háromgyermekes anyuka!" Kivel és mikor beszéltél a helyi fideszesek közül? Egyáltalán tudod kik a helyi fidesz "meghatározó figurái"?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg Te vagy az egyik.A másik huszonévvel ezelőtt a tanárom volt.Akkor még egy pajkos, vidám, mondhatni bohém embert ismertem meg benne.Az, hogy ivott akkor különösebben senkit sem érdekelt.Jól felkészült, érdekes és színvonalas órákat tartott.Mára mindebből csak az ital iránti vonzalma maradt meg, megspékelve pénz és hatalomvággyal.Ez az ember az elmúlt néhány évben sokat változott, cinikus lett, és kiégett.Ő ma a helyi Fidesz-csoport elnöke.

      Törlés
    2. Kedves Tanítványom!
      Véleményedet tiszteletben tartva, kérlek ne a névtelenség mögé bújva alkoss elmarasztaló kritikát munkámról. Mint régen, most is nyitott mindenki előtt az otthonom. Sajnos azok, akik ezen a blogon rendszeresen gyalázkodva bírálnak, még soha nem keresték velem a személyes beszélgetés lehetőségét. Kérlek, Te ne tartozz közéjük. Bátran érdeklődj, keress, akár személyesen, akár telefonon vagy email-ben. Jólesik, hogy hozzászólásodban pozitívan emlékezel rám, azonban arról, hogy valóban olyan lettem-e, amilyennek leírsz, csak személyesen győződhetsz meg. Ha ez az igény benned van, várom jelentkezésedet. Ha maradsz az ismeretlenül gyalázkodók táborában, "lelked rajta".
      Volt tanárod:H.T.

      Törlés
    3. A szegény meggyalázott, meg nem értett, talpig becsületes.
      Mint ha nem is itt élne és nem itt tevékenykedne.
      Beszarás vagy amarna.

      Törlés
    4. Kedves oktatóm! Tudod mit nem fogsz fel tanárként sem?
      Azt, hogy amíg magadban otthon, vagy a fizetett munkahelyeden olvasgatod ezt a fórumot, addig a kutyát nem érdekli, hogy miként vélekedsz. Ha azonban aktivizálod magad és mint eddig névtelenül ide beírogatsz, már akkor is beazonosítanak a rutinosabbjai. Viszont amennyiben egymás után névtelenül oda-vissza válaszadásba bonyolódsz és utána egy felvetésre már nevesítve válaszolsz, azzal az egész eddigi látszat inkognitódat leleplezed. Tehát felesleges annak az illúzióját kelteni, hogy csak most cseppentél ide, pont akkor, amikor egy "tanítványod" körvonalaz.
      Hagyjuk már ezt. Mindenki ismer, senki nem most jött le a falvédőről. Cselekedj belátásod szerint. A lelkiismeretedre nem hivatkozom, mert arra nem tudnék érvekkel hatni. Hátha azzal igen, hogy lesz még itt olyan idő, amikor az elszámoltatásra futni fogja. Na akkor majd beszélhetünk azokról a dolgokról, amit mostanság neked köszönhetünk, úgy cuzáme, kollektívan. Addig őrizd az egzisztenciádat és szaporítsd az állásaiddal járó pénzed, mert az ügyvédi munkadíj sokat visz majd.

      Törlés
    5. Kedves Tanárom!

      Hajlékodba való invitálásodat tisztelettel köszönöm, de nem tudom elfogadni.A személyiségedben bekövetkezett rosszirányú változást már jó ideje némán figyelem, és szomorúan, de tudomásul veszem.Amig "csak" tanár voltál úgymond, nem volt veled baj.Sok embertől hallom hogy a pénztől és a hatalomtól megrészegültél, kevély lettél és dölyfös. Ha mindezt 1-2 ember mondaná el sem hinném, de számos olyan ember is mondta aki szavahihető. Névtelenségbe csak azért burkolózom mert gyermekeim közül még kettőnek érdekeltsége van Ócsán.Olyan hírek is terjengenek hogy a másként gondolkodókat, és politikai ellenfeleiteket ellenségként kezelitek.Ha ez így van, botrányos és elszomorító.

      Kedves Tamás!

      A jövőben nem a szavaid és a pletykák alapján szeretnélek megítélni, hanem cselekedeteid, és Ócsáért végzett munkád után.Bizalmat kaptál a várostól, szeretném hogy ha bebizonyítanád, hogy méltó vagy a köz szolgálatára.

      Törlés
    6. Távol áll tőlem, hogy beleszóljak ebbe a meghitt, osztálytalálkozós hangulatba, de a Tamást közszereplőként ismerve, állíthatom, hogy nem csak "a pénztől és hatalomtól" részegült meg. Gondolom ez a kis korrekció nem tántorít el senkit ettől a "nagy tanítótól".

      Törlés
    7. T. Horváth Úr!
      Ön egy arrogáns pénzéhes alak akinek csak a pénz számit
      Jól ismeri önt a lakosság.Ne jöjjön itt azzal hogy mindenki megismerheti aki akarja.Önnek rossz a híre a városban.Csak az simul magához akinek ez az érdeke jobb ha tudja.

      Törlés
  3. Az mindenki tudja, hogy Horváth Tamás, Szűcs Lajos, Bukodi Károly meghatározói a Fidesz ócsai politikájának. Ha ők jobbak lennének, akkor a városnak is jobb lenne. Tehát amíg ők vannak, addig csak a szar marad.

    VálaszTörlés
  4. Miből gondolod, hogy bárki is beszélni szeretne velük?
    Mi újat tudnak mondani?
    A magyarázkodással és félrebeszéléssel, már tele a padlás.
    A város állapota, és a felszínre került cselekedeteik beszélnek helyettük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újat tényleg nem tudnak mondani,ezért jöjjön pár régebbi szösszenet.

      "Nem telik el úgy hét, hogy ne egyeztetnék a MÁV illetékeseivel"
      "Az idei évet a megfontoltság és óvatosság jellemzi"
      "Csak becsületesen és tisztességesen,mert máshogy ezt nem lehet"

      Isszuk a szavaitokat fiúk!
      Még, még!
      Hagy jegyezzük fel az utókornak bölcsességeiteket.

      Törlés
  5. Nem is érdemelsz mást! Te "háromgyerekes"!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogynem érdemelne.
      Például kulturált várost tisztességes és becsületes városvezetőkkel.
      Persze azt tudom hogy ez mind távol áll tőled.

      Törlés