A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. június 10., vasárnap

Ócsát érintő forgalomkorlátozás az 5-ös számú főúton folyó munkák okán

Mint az arra járók már tapasztalhatták, az 5-ös számú főút új M 0 épülő kereszteződésében a forgalmat elterelték, csak a posztos kurtizánok maradtak.


A járatos buszok lassabban és késve közlekednek.
2012. június 7-től kezdődően az M0 autóút építésével kapcsolatban az 5. számú főút XXIII. kerület külterületi szakaszán az épülő  M0 -5-ös számú főúti új csomópontban, 200 méter hosszon a Budapest felé tartó oldalt félpálya szélességben lezárja a kivitelező. A lezárást az elfogadott forgalomterelési terv alapján, lámpás forgalomirányítás mellett végzi. A Budapest felé tartó oldal lezárásának várható időtartama kb. 1 hónap.


A Volán 635 számú Ócsa - Budapest  járatai a heti tapasztalatok alapján minkét irányba pontatlanul, illetve késéssel közlekednek. Pénteken volt olyan járat, ami  20 percet szedett össze a menetrendhez viszonyítva.

Az átmeneti torlódás és várható késések kapcsán a polgármesteri hivatal igazán kérhetné ezért egyes járatok ideiglenes módosítását, és az autópályán való közlekedtetését a lezárással járó torlódások és késések kiküszöbölése érdekében.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése