A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. október 2., szombat

Esélylatolgató - Lassan vége a netes szavazásnak

Pár óra múlva lezárul az internetes szavazás a polgármester állításra.
Kérem, tegyék meg tétjeiket azok, akik még nem voksoltak a lehetséges jelöltre. Az igazi döntő vasárnap fog zajlani a szavazó körökben.
Addig is, hamarosan némi esélylatolgatóval kívánok jelentkezni.
Kérek, mindenkit, hogy menjen el választani, mert nem mindegy az elkövetkezendőkre, hogy ki és kik fogják vezetni, irányítani a jövőben ezt a jobb sorsra érdemes várost. A választás 4 évre szól, de hosszabb távú kihatása van. Az elmúlt 4 esztendő gyatrára sikerült, ezért a jövőbeni esélyeink is rosszabbak, mint korábban. A környező települések elhagynak, leelőznek minket. Sok tekintetben már meg is tették. Számos dologban előrébb tartanak. Nekünk lassan már szégyenkeznünk kell, mert a városvezetés nem fejlesztett. Mások el sem tudják már képzelni útjaikat járda nélkül. Mostanra a kerékpárutakat is kiépítették. Nekünk ezekből máig nem jutott. Szégyen, hogy a választott vezetés nem tett ezért semmit.
Az elkövetkező 4 évre választott polgármester feladata ezek pótlása, a felzárkóztatás, a rendbetétel és az előnyszerzés lesz. Ehhez új ember szükségeltetik. A régiek a tapasztaltak, valamint a nyújtott teljesítményük alapján erre nem képesek. Ezért vegyenek részt a választásokon, és tegyék meg jobbító szándékú városfejlesztő javaslatukat a szavazatukkal. Váltsunk polgármestereket.
Szabadítsuk fel a városunkat a károlyság terhe alól.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése