A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. október 4., hétfő

Emlékeztetöül, egy-két szösszenet a mi régi-új polgármesterünktől. - "Büszkék vagyunk rád Károly."

Bukodi Károly nem tegnap délután tartotta idei második alpolgármesteri internetes fogadóóráját.

Az Ócsa-Gyál összekötő út mellett álló lányoktól kezdve a helyi vasúti átjáró problémájáig több kérdésre is csak félválaszt kaphattak a lakosok az alpolgármesterétől fogadóórája keretén belül.

A lakosság részéről felmerült a közvilágítás problémája. A szolgáltató néhány helyen cserélt izzót az utcai lámpákban, de még mindig van olyan utcarész a városban, ahol a kiégett izzók miatt nincs közvilágítás.

Felvetették a hóeltakarítás hiányát is a településen. Az alpolgármester válaszában elmondta, nem a pénzhiány volt az oka a havas utaknak, hanem az, hogy kevés szóróanyag érkezett.

A mellékutak renoválása, vízelvezetése kapcsán Bukodi Károly elmondta, az önkormányzatnak nincs elegendő saját forrása ezek rendbetételére, ezért pályázatra várnak az ügyben. Amint lehet pályázni, azonnal benyújtják a támogatási kérelmet.

Az Ócsa-Gyál közötti úton stríchelő prostituáltak kapcsán azt mondta a városvezető, hogy az az útszakasz nem tartozik az ócsai önkormányzathoz, így az állítólag országos probléma, rendőrségi feladat. Nem is oldott meg semmit.

A vasúti átjáró biztonságos gyalogosközlekedésére vonatkozóan kiderült, hogy állítólag a tavaly novemberben a MÁV-nak írt megkeresésre még nem érkezett válasz.


No comment

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése