A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. október 6., szerda

Pár(t) beszéd - pártos dolog

Lendvai Ildikó az MTV-ben buktatta le Molnár Csabát, akinek szép színésznő felesége van.

Mitől újul meg az MSZP? Attól, hogy az elnökségben néhány ember kicserélődött? - kérdezte Betlen János Lendvai Ildikót.

Lendvai: Én úgy fogalmaztam (a kongresszuson), hogy feddhetetlen,kreatív meg fantáziadús (pártra van szükség). Ennél egyszerűbben, póriasabban, de talán világosabban fogalmazott az egyik fiatal elnökségi tag, egyik fiatal kollégám, nem véletlen, hogy neki jobban a nyelvére jöttek a fiatalos szavak. Molnár Csaba volt az. Ő egyszerűen azt mondta, jó nem a pulpituson, hanem a kongresszus folyosóján, hogy ő azt szeretné, hogy az MSZP szexi párt legyen, mert most az MSZP-s logóval nem tudna becsajozni.

Betlen: Ő nős?

Lendvai: Ki, a Molnár Csaba? Hogyhogy nő?

Betlen: Nős? Házasember?

Lendvai: Házasember bizony, méghozzá szép színésznő felesége van, és most jövök rá, mekkora bajt csináltam ezzel. Ugorjunk. Ugorjunk.

*

A helyi szavazó a krimóból buktatta Bukodi Károlyt, akinek nevéhez sok göröngyös út tevődik.

Mitől újul meg ezúttal Bukodi, és az Ő általa vezetett önkormányzat? - kérdezte a Ócsa város fp blog az ismert helyi szavazót.

Az egyik kocsmából hazafelé a tekeit ittasan morzsolgató szimpatizáns fogalmazta meg a választ, nem véletlen, hogy neki jobban nyelvére jöttek borittas szavai. Ő egyszerűen azt mondta, jó nem rögtön, a második feles után, hanem később, hogy ő az szeretné, hogy a Bukodi-féle önkormányzat abnormális legyen, mert most a sok normális embertől nem tud egyenesen végigtekerni az úton, de ha jön a körzetis, akkor Bukodi képével sok mindent nem lehet kezdeni.

Ócsa város fp blog: - Ő hős?

Szavazó: - Ki a Bukodi? Hogy, hogy hős?

Ócsa város fp blog: - Hős? Hát nem nyert, rá szavaztak?

Szavazó: - Hős bizony. Méghozzá szép út áll előtte, sok támogatója, autója van, de még sok jöhet, és most jövök rá, hogy mekkora bajt csináltam ezzel. Ugorjunk. Ugorjunk. Kátyú van.


1 megjegyzés:

  1. Ma déli 12 órakor harangzúgás közepette átadták a város legújabb kátyúját. Ünnepi beszédében Bukodi Károly elmondta, a kátyú kivitelézéséhez nem volt szükség pályázati támogatás igénybevételére, azt a közpénzből sikerült megvalósítani.

    VálaszTörlés