A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. január 23., hétfő

Egy örült margója ( - az LMP támogatója)

A képen látható figura pedofilnak is szörnyeteg, nemhogy Európai Parlamenti képviselőnek – avagy – ilyen szintű az európai népképviselet. Nem beszélve a többi, garbós-pulóveres európai ifjúság, szintén képviselőiről. 

 


A pedofil Daniel Chon-Bendit ordibálása "Európában"
Orbán Viktor strasbourgi jelenése, tárgyilagos beszámolója felülmúlta az összes 736 „európai” képviselő (tisztelet a magyar - ennél sem mindegyik - kivételnek!) összesített szellemi tudását! 

*

Bántó!

Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a személyes benyomás. A Mandiner már többször írt a kurucos szabadságharc jelentős nemzetközi korlátairól: a jelentős szövetségesek ordító hiányáról, a szokatlan stílusról, az alázat téli álmáról. Ezért erről most nem szólunk. Hirtelen felindulásból összegereblyéztünk viszont pár baromságot és pocsék külföldi jelenséget. Nem azért, mert összeesküdött ellenünk a Tejútrendszer, hanem mert ezek a baromságok zavaróak és bántóak.

  Bántó, ha a mérsékelten kardinális zöld ombudsmani tisztség megszüntetése miatt kiabálnak diktatúrát olyan országok, ahol az egyébként nem létezik, soha nem is létezett.

  Bántó, ha a házasság alkotmányos meghatározása (ti. végy egy férfit és egy nőt) miatt válik diktatúrává egy ország, miközben számos más tagállamban ugyanígy van.

  Bántó, ha a 14 bejegyzett egyház miatt igazolt a fasizálódás ténye, miközben más tagállamokban hivatalos államvallás is van (Belgiumban pedig 6, Olaszországban 8 az elismert egyházak száma).

  Az alkotmánybírósági jogkör-farigcsálásnak ez a blog sohasem volt önfeledt híve. Mégis bántó a nemzetközi gyűlölettornádó, ha Hollandiában, Dániában, Svédországban még csak alkotmánybíróság sincs.

  Bántó Daniel Cohn-Bendit, de ennek már egészen picinyke a sportértéke. Az is bántó, ha Konrád György az egyszemélyes és oszthatatlan civil szféra.

  Bántó, ha az utánajárás teljes hiányát azzal mentegetik: nem a részletek számítanak, hanem a nagy egész. És igen, minden külföldi pocok olvasson legalább utána, mielőtt harsányan bírál.

  Zavaró, ha a kedden megindított három kötelezettségszegési eljárás ténye önmagában elég a diktatúra-bizonyítvány kiállítására. Főleg úgy, ha összesen 739 ilyen, Európai Bizottság által kezdeményezett eljárás van folyamatban. A magyar demokrácia talán nem az adatvédelmi ombudsmani rendszeren és a bírók nyugdíjkorhatárán fordul meg.

  Sokszor hiányzott az alázat a kormányzat elmúlt két évéből. Ezt az alázatot ugyanakkor minden külföldi szereplőtől is kérnénk. Főleg, ha a rólunk szóló jelzőkről van szó. Ha nem kapjuk meg, négy kiló féket és hat mázsa ellensúlyt rakunk a portájuk elé.
mandiner blog
*

2 megjegyzés:

  1. Nehogy azt mondja valaki, hogy a Bukodiné, a Kardos, a Gallai, netán a Horváth, vagy a Szűcs különb képviselő, mint ez az idióta !

    VálaszTörlés
  2. Mintha Horváthot látnám a régebbi testeleti üléseken, meg nem csak azért...

    VálaszTörlés