A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. január 24., kedd

AMERIKAI TÁMADÁS MAGYARORSZÁG SZUVERENÍTÁSA ELLEN ( - AMERIKA PUCCSOT KÉSZÍT ELŐ Magyarország ellen)

A Jobbik a parlament nemzetbiztonsági és külügyi bizottsága rendkívüli, összevont ülésének összehívását és az amerikai nagykövet meghallgatását kezdeményezi, mert az ellenzéki párt szerint körvonalazódik egy Magyarország szuverenitása elleni amerikai támadás.

A Jobbik a parlament nemzetbiztonsági és külügyi bizottsága rendkívüli, összevont ülésének összehívását és az amerikai nagykövet meghallgatását kezdeményezi, mert az ellenzéki párt szerint körvonalazódik egy Magyarország szuverenitása elleni amerikai támadás. 

Gyöngyösi Márton, a külügyi bizottság jobbikos alelnöke pénteken, egy az Alkotmányvédelmi Hivatal főbejárata előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Charles Gati a 168 óra című lapnak és Heti Válasznak nyilatkozva felvázolta, milyen demokratikus és nem demokratikus eszközöket vetne be a magyar kormány megdöntésére, és ezek között megdöbbentő módon a polgárháború eshetőségét is felvette. Hozzátette: Charles Gatitól azért veszik ezt fenyegetésnek, mert ő Hillary Clinton amerikai külügyminiszter főtanácsadója és a Clinton-család barátja.

Szerinte Charles Gati kijelentése Magyarország szempontjából azért ad okot óriási aggodalomra, mert az Egyesült Államok a nyílt katonai beavatkozások mellett gyakran használta fel a titkosszolgálatokat arra, hogy puccsal döntsön meg kormányokat, ez történt például Ukrajnában vagy Grúziában.
 

Az amerikai Fox News-nak Trianon sem volt elég, újra átrajzolták Európát - azt sem tudják, hol vagyunk
 A képviselő közlése szerint a Hillary Clinton hátországának tekinthető amerikai alapítvány az egyik külföldi támogatója Bajnai Gordon volt miniszterelnök Haza és Haladás nevű alapítványának és ez, illetve Bajnai Gordon "felépítése, vehető akár egy puccskísérletnek is vagy egy puccs előidézésére irányuló kísérletnek az Egyesült Államok részéről".

Úgy értékelte, hogy "körvonalazódik egy Magyarország szuverenitása ellen irányuló amerikai kísérlet", a Fidesznek pedig el kell döntenie, hogy a nemzeti érdekek védelmében felteszi-e azt a kérdést: az Egyesült Államok miért alkalmaz nyílt és burkolt támadásokat Magyarország szuverenitása ellen


Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője kijelentette: mindezek alapján kezdeményezik a külügyi és a nemzetbizottsági bizottság összevont, rendkívüli ülésének összehívását, hogy meghívottként meghallhathassák Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszonyt, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzák ezeket a vádakat és kiderüljön, valójában mi az amerikai külpolitika célja.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése