A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. január 15., vasárnap

Hazafiak és hazaárulók ( - a karvalyorrúak már a spájzban dézsmálkodnak)

Hazaáruló itt élősködők nyilasozzák és hazaárulózzák le a tisztes magyarokat, kérdőjelezik meg demokráciánkat és jogrendünket az amerikai jegyzésű kommunista őskövületű Népszavában.

Az Amerikai Népszavát olyan jellemtelen és ismerten cionista alakok táplálják, mint Tamás Gáspár Miklós,   Bartus László, Vásárhelyi Mária, Ungvári Tamás Para-Kovács Imre, Adrassew Iván és még pár, az ATV által ismert liberális féreg. 

Nos az ezek által jegyzett és támogatott amerikai szócső folyamatosan támadja a jobboldali magyarságot és hazánkat, valótlan náci-veszélyt, zsidóellenességet és félelmet generálva, amivel a nemzetközi közvéleményt folyamatosan ellenünk hangolja. Ehhez pénzügyi támogatókat és paci szereplőket vonnak be a közéletünkbe. A sorolt férgek mind jártak, illetve hosszabb-rövidebb ideig éltek Amerikában, majd hazatérvén nem találva helyüket a liberalizmus szószólójaként, és a karvaly tőke meghatalmazott képviselőiként léptek fel a honi magyarsággal és a nemzeti magyarokkal szemben.

Ezeknek a jellemtelen itt élősködő férgeknek a Turul egy nyilas jelkép, egy félelmet keltő alakzat. A történelmi Árpádsávos zászló szintén náci, vagy nyilas szimbólum.  A Kettős-kereszttől és a Szent Koronától pedig úgy rettegnek, mint ördög a tömjéntől.   Számukra a csupán a csillagok jelentenek megnyugvást. Abból is az ötágú és a hatos Dávid. A szentkeresztjük pedig nem más, mint a menóra.

Most, amikor Magyarországnak az ilyen emberek okán összefogásra, megerősítése lenne szüksége, akkor nem hogy kiállnának és védenék érdekeit, hanem ég ellene is tesznek, hogy még jobban kiszolgáltatott és elárult helyzetet teremtsenek.  Ezek a nemzetáruló alantas figurák nácizzák, nyilasozzák le a nemzetünket, az itt dolgozó, megélhetésükért küzdő embereket. Ők azok, akik a tőlük elszakadt pénzügyi spekulánsok kezére játsszák az országunka és annak népét, a magyarokat. Ezek a szemetek a közélet és a nemzet szégyenteljes alakjai, hazánk elárulói. Magyarellenes cionisták mind.  

Novák Előd "kisdobos" lehetne akár Nyilas Misi - az amerikaiak szemében akár náci is ha úgy tálalják

A ma megjelent Amerikai Népszavában  Nyilasok elégették az Unió zászlaját címmel egy olyan hazug hangulatkelést gerjesztenek az Amerikában élő olvasó előtt, mintha az egyesült amerika, az unió, vagyis a United lobogóját,a nemzet jelképét semmisítették volna meg a szélsőségesek, akik a nevét nem vállaló cikkíró szerint nácik. Szálasi követői.  (Persze amikor a gyurcsányista rendőrség a magyar nemzeti trikolórt taposta, akkor ez nem keltett indulatot, és nem okozott felháborodást számukra.)

Érdekes, hogy ezek a figurák mi minden aljas, alantas eszközközt meg nem ragadnak a nemzetünk gyalázása lejáratása és rossz, negatív színben való feltüntetése érdekében. Tragédiát vizionálnak, miközben ők maguk és a mögöttes pénzügyi világ, a globalizált tőke kiszolgálói támadják hazánkat.   Teszik ezt a hírcsatornákon, a nemzetközi sajtóban és a politikai életben egyaránt.

A hazug Népszava szerint ez náci megmozdulás, a tömeg Szállasi követőiiből áll - és még el is hiszik
Igaza van Vona Gábornak, amikor azt üzeni, hogy karikás ostorral kergessük ki ezeket. Ugyanis elegünk van a kiárulásunkból, a népnyúzásból és a magyarellenes fellépésekből.
Erősödő nemzeti érzelmekre, ha kell akkor idegen szóval kifejezve erős nacionalizmusra, hazaszeretete, megbecsülésre, kereszténységre és honvédelemre van szükségünk mindenféle tekintetben. 
Ha ennek nem az Unió a megfelelő intézménye, akkor nem kell, hogy ezt tovább is magunkra erőltessük.
Elvégre az Unión kívül is van élet.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése