A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. augusztus 3., péntek

Nézzen meg egy 104 milliós projektet ( - önkormányzati hátszéllel)*

15 megjegyzés:

 1. Ebben az ügyben a jegyzői is nyakig benne lehet.

  VálaszTörlés
 2. Hát ez elég gáz. Amarna, ehhez mit szólsz?

  VálaszTörlés
 3. Kurva jó, a mi pénzünkből locsoltatják a gazt. Természetesen azt is szabálytalanul az ellenőrző kútból. Így legalább az ott fellelhető méreganyagot visszajuttatják a felszínre. Nehogy már ebben ne legyen felelőssége senkinek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Uniform csapata, vagy annak az őre a felelős, aki ott locsol.
   Azt kell 10 milliós környezetszennyezési bírsággal sújtani és kész. majd megtudják mi a rend.
   Az önkormányzatnak ehhez mi köze?
   Azt kell basztatni, aki a kutat megcsapolva a mérget hinti, és nem a jegyzőt basztatni.
   A jegyző legfeljebb abban vétkes, hogy a botrány ellenére nem kezdeményezett intézkedést, nem értesítette a hatóságokat, nem felügyelte és nem védte, nem képviselte megfelelően a törvényességet, a rendet.

   Törlés
  2. Ugyan úgy valakinek az is az érdeke, hogy jó pénzért elfogadja a rekultiváltnak a területet, és oda még őrt is delegáljon, mint ahogy az összes felújítást, bontást, járdázást, vagy pályáztatást végezték.

   Törlés
 4. Érdekes, hogy az Ócsai Természetvédelmi Egyesület miként lapít!
  Biztos azért, mert az elnök úr a kifizetés mellett szavazott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban! Egyszer sem hallatták a hangjukat, pedig ez igazán természetvédelmi szempont. Ezért az Eu pénz. Hát mindenki cinkosa a másiknak?

   Törlés
 5. Majd az önkormányzat beépített feljelentő embere értesíti az illetékest, aki megteszi a szükséges intézkedést az ügyészségen. Ez így szokás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak nem arra a jólfésült hölgyre gondolsz?

   Törlés
  2. ott a hivatalban

   Törlés
  3. Na arra nem mondok semmit. Egy csalafinta aktakukac, aki képes még akkor is az iratokat rendezni és bújni, amikor más már bent sincs. Én soha nem hagyok ezért elől semmit, nehogy már eltűnjön. Tudja is kihez dörgölődjön!

   Törlés
 6. A korrupció olyan mint a gruppenszex. Csak akkor erkölcstelen, ha kihagynak belőle.

  VálaszTörlés
 7. Ami folyik a hivatalokban környezetvédelem ürügyén az minden nemű logikának ellent mond. Az ilyen hivatalnokok rosszabbak mint az állatok, mert azok legalább a saját mocskukat eltüntetik. Ezek meg erre sem képesek. Ráadásul még másokét is idevezettetik, hagy dögöljön az itt élő. Csak legyenek választások, úgy kirúgom őket, ahogy kell.

  VálaszTörlés
 8. A mi tragédiánk nem az, hogy a bűnösök megmenekülnek, mint tőlünk keletebbre. Hanem az, hogy túl hosszú ideig garázdálkodhatnak, túl sok mindent tehetnek tönkre, mielőtt megbuknak.

  VálaszTörlés
 9. Mindenki számára teljesen nyilvánvaló volt, hogy a rekultiváció = pénznyelés, hiszen az semmi másról nem szólt, mint hogy a városi kormányzóknak pénzre, pénzre és pénzre van szükségük. 100 milliós beruházásnál van min osztozni. Főleg, hogy csak egy buldózer és pár fuvar töltőföld, meg a költségvetésből történő rásegítés kell a bulihoz. Az ócsai triumvirátus erre képes.

  VálaszTörlés