A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. december 31., hétfő

Szilveszter - búcsúzzunk ( - és tekíntsük a jövőbe)

Hamarosan lezárul az év. Immár a harmadik, amit a blog kettő és fél éves, azaz 2010 júliusi fennállása óta együtt megéltünk.  Ha számot vetünk az elmúlt időszak eseményeivel, akkor bizony bajba kerülök, mert nehéz kiemelni közülük bármit is. Ha az év eredményeit tekintjük, akkor is nehéz helyzetbe hozom magam, mert számomra a mindennapi látogatottság az, ami folytán mára már meghaladtuk a 163700 betekintést.

Számunkra (Barnabi, Uriel és Fo-lak) ez az a bizalom ami az egyik legnagyobb sikert jelenti. 
Mi erre bontanánk az évzáró pezsgőt.


Ezzel a képi elemmel, mint egy szilveszterhez illő szimbolikus jelképpel én magam, személy szerint is köszönöm  olvasóinknak az egész évi érdeklődést, a hitet a bizalmat, a kitartásukat, és segítségüket a mindennapi blogolások során.

Fogadalomként csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a jövőben is elkötelezetten szeretnék törekedni a blog által arra, hogy kiérdemeljük az érdeklődők, az olvasók bizalmát, és továbbra is megbízható partnerként álljunk társainkkal, valamint álljak személy szerint is rendelkezésükre. Rendelkezésre akár a város szolgálatába a hírekkel, beszámolókkal, tudósításokkal, elemzésekkel, háttéranyagokkal, képekkel és egyéb információkkal, igaz  mindig egy kicsit másként, más szemszögből, mint ahogy azt nagyrészt a fizetett oldalakon kommunikálják, vagy ahogy helyben tálalják. Ettől érdekes és izgalmas az egész.

Most azonban némi szomorúsággal nem csak az elmúló évtől, hanem ettől az oldaltól is búcsút kell majd vennünk, mert az idővel és az önök jóvoltával ezt már kinőttük. Az fórumpótló tovább nem fejleszthető, ezért ezt lassan archiválni kényszerülünk és egy új egy új oldalon új lappal kell készülnünk a jövőre. Én szeretném, ha a jövőben ott is érdekes és izgalmas tartalommal teli időket tölthetnénk el együtt a gép előtt, csak ugyanúgy, vagy legalább annyira úgy, mint eddig. Ez a helyzet számomra is egy kihívás, egy új megmérettetés.  Amennyiben továbbra is érdekli Önöket a jövő, valamint kisvárosunk mindennapjai, úgy 2013-ban is velem tartanak.  Én ennek reményében búcsúzok ettől az évtől szeretett blogomon keresztül.



Az eljövendő új esztendő meghitt pillanatára, a jövőbetekintés sejtelmes varázsára és bizakodására apellálva
virtuális személyemen túl is kívánok minden olvasómnak boldog új esztendőt.

 
*

2 megjegyzés:

  1. Deák téren ma este többek között az Irigy Hónaljmirigy, a Unique és Roy & Ádám.

    VálaszTörlés
  2. Mága szuper koncertje idén is ingyen kapja az Arénát, miközben a jegyek csillagászati összegekbe kerülnek. Kinek jó ez?

    VálaszTörlés