A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. december 2., vasárnap

Hol az anyátokba vagytok nácik - advent napján támadják a zsidók a kersztény magyarságot

Mert én és környezetem még egyetlen egyet (mármint élő nácit) nem látott, nem talált.

Ma, Magyarországon, 2012-ben bárki, bárkit következmények nélkül nácizhat le.

Tiszteletlenül és felbátorodva szervezik magukat a zsidóság bérencei, nem kímélve a keresztény egyház advent vasárnapját sem, amikor nácit kiáltva utcára hívják vallásbeli fanatikus társaikat. 

 
 Frölich Róbert rabbi:
A Kossuth téren várunk mindenkit, aki nem csak elmélkedik, de meg is akarja mutatni, hogy nem vár ölbe tett kézzel!
El kell mennünk, mert nem tűrhetünk tovább némán, mert kiabálnunk kell.
 

 A keresztény adventet sérti a cionista gyülekezet

A Jobbik ízléstelennek és a keresztény hagyományokat sértő provokációnak tartja, hogy a zsidócsillagos tüntetésre éppen advent első vasárnapján kerít sort a Fidesz, az MSZP, Bajnai Gordon, a Mazsihisz és a cionista bizniszszekta Hit Gyülekezetének nagykoalíciója, mely csak Izrael érdekében tud összefogni, a magyarság sorskérdéseiben nem - írja Novák Előd kiadott közleményében.

A zsidók köztünk élnek - az igaz zsidók pedig megtévesztésből elkezdhetnének horogkeresztet hordani

A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba szerveződik”; utalva arra, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila, az MSZP vezetője és az Együtt 2014 Választói Mozgalom nevében Bajnai Gordon volt miniszterelnök is felszólal a Kossuth térre tervezett vasárnapi, antináci tüntetésen.  

Szent Gellért püspök kezébe zsidó jelképet nyomnak

Itt dohányozni tilos - de nem neki
A liberális baloldalnak, a pénzügyi lobbinak nem is az antiszemitizmus elleni kiállás a fontos, hanem csak az, hogy megbélyegezhessék a jobboldalt, és ehhez még jól is jön nekik az antiszemitizmus, mint cinkelt pakliban felugró zsidó. Hiszen nektek, liberál-bolsevikeknek a reakciótok üzenete az, hogy a jobboldal csak ne akarjon kiállni az antiszemitizmus ellen, a jobboldal csak maradjon szépen az antiszemitizmus gyanújában, ahogyan ti szeretitek. A jobboldal meg persze tényleg van olyan hülye, mint magatok is vagytok, ezért egy része "ajvékolnak a libsik!" felkiáltással boldog antiszemita dagonyázásba kezd - pedig nektek éppen az volt a célotok, hogy ne így legyen... Ugye?...
Nemzeti jelkép helyett 

Tehát ha kussolunk, akkor nektek vanm nyert partitok, ha meg tiltakozunk akkor nácikká válunk. 

Helleri fordulat,ahogy a 22-es csapdája, ismert tézis. 

Nem véletlen, az a vélekedés, miszerint egyes izraelita érdekek és a liberális körök a magyarokból kisemmizetteket, a keresztényekből elnyomottakat, a honból Palesztinát akarnak létrehozni.

Na és... - (magán ügy lenne, ha nem állna ki vele)


Pedig a hazai zsidóság nagy becsben él hazánkban. Európa legnagyobb, és egyik leggazdagabb zsinagógájával rendelkezik a Dohány utcában. Európai hírű holokauszt múzeumot restauráltunk és tartunk fent a Páva utcában. Országosan is nyugodtak és békében élnek, dolgoznak a zsidó emberek. Megkülönböztetésben, amolyan pozitív diszkriminációban csak az eljárásokban és némely esetben tapasztalhatóan a hatóságok előtt részesülnek. 



A gyurcsányista Dániel az izraeli hadsereg kipájában a bíróságon - ítéletben helyeselték

Mi hát a baj? 

A nemzeti indentitás tudatunk, a  keresztény kiállásunk, a hazafiasságunk.   

Gyűlöletkeltés - zsidó taktika
No meg a bátortalanságunk, a magányosságunk és az összefogás hiánya. Ezért vagyunk kárszenvedői és kiszemelt áldozatai a hatalomratörő liberális zsidóságnak. 

Mert míg más nemzet nyíltan nacionalista,  és hazafi, addig a magyarból ezt sikerrel kiölték a bolsevik kommunisták a 40 év szocializmusában. A terrorháza múzeumban még látható annak a Bauernek, Pető az apja, aki eddig az SZDSZ-ben majd most az ATV-ben mondja  faji, etnikai és társadalmi frankót. Ők azok, akik elsőként nácizzák le a magyar.

Ilyen sehol nincs a világon. Sem a volt hitleri német területeken, sem az osztrákoknál, vagy a musszolini uralta olaszoknál sem. Németországban, olasz földön az ilyen politikai húzás és cselekvés elképzelhetetlen lenne. Ott erre nem találna vevőt a média köreiben és politikusok soraiban és a köreiben sem senki.  

A magyar gyűlölet már az utcán érezteti hatását - reakció

Miért nem viseli a sárga csillagot? – tette fel a kérdést valaki a békési piacon a város egyetlen, közismerten zsidó származású polgárának, aki éppen krumplit vásárolt. A hetven éve nem hallott kérdés 190 kilométerrel messzebb és egy nappal azután hangzott el, hogy hétfőn Budapesten a jobbikos Gyöngyösi Márton a Magyarország számára “nemzetbiztonsági kockázatot” jelentő zsidó származású képviselők és kormánytagok összeírását sürgette az Országgyűlésben. Az alig húszezer lakosú Békésen élő Pappné Abonyi Margit meglepődött a kérdésen, de megrökönyödésére csak az volt a válasz: “miért, ha a parlamentben lehet zsidózni, akkor itt Békésen is lehet.”

Álruhás zsidó szimpatizánsok vagy csupán gyűlölet szítók röplapoznak zavartalanul a fővárosban

Dániel Péter korábban többek között azzal tett szert hírnévere, hogy kaszinótojással kente össze Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot és piros festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát. Később ketchupot öntött az alkotmány asztalára több budapesti kerületben is, majd Wittner Mária 1956-os politikai elítéltről azt írta, hogy prostituált volt, emiatt fegyelmi eljárást indított ellene a Budapesti Ügyvédi Kamara, és bíróság elé is állították.

A gyalázkodó Dániel Péter szereti magát provokatív fényképeztetni, mutogatni

Dániel most azért szeretne Izraelben élni és dolgozni, mert "az egyre gyengülő magyar identitásom helyén egyre erősebb a zsidó identitásom".  

Breivik abszolút nem náci - csupán egy tömeg gyilkos európai hazafi (- Ő is a veszélyre figyelmeztette nemzetét)
  
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése