A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. december 28., péntek

Plágium, de a botrány és a visszavonulás elmarad - ajándék Gyurcsánnak ( - napi tumor)

Nem véletlen és nem is igaz az a hír, hogy Gyurcsán Ferenc szakdolgozatot kapott ajándékba karácsonyra Schmitt Páltól és Semjén Zsolttól.


Ez csak a képzeletbeli angyalok szüleménye, hogy a jelenleg szakdolgozat nélküli volt miniszter és miniszterelnök .plágiumbotrányos eltűnése folytán eltünt vizsgamunka, mint szakdolgozat pótlásra kerüljön. 

Ugyanis nem szeretnék a jobboldalon, ha Gyurcsán Ferenc furcsán a pufajkás Horn Gyula eltűnt irataihoz hasonló mód eltűnt leselejtezett szakdolgozata folytán azonos cipőben keljen, hogy járjon.  Gyurcsány Fletónak amúgy is sem kínos lehet az újabb megítélésbeli negatívum. 

Most az ünnepek után el lehet gondolkozni,hogy milyen hálás lehet az eddig szakdolgozat diplomamunka nélküli Gyurcány a Fidesz-KDNP koalíciónak, hogy ingyen diplomához juttatták.  Gyurcsány nem is gondolta, hogy még egyszer diplomamunkához jut és lelkileg szabad lehet ez által. Ehhez még a bebuktatott, egykori dadogós Medgyessy Péter is gratulált román földről, amihez legalább annyi szál köti, mint Fletó utódját a bolgár titkosszolgálatokhoz.

A 2006-os szemkilövető néven elhíresült  Fletó  ezután plágiumtól szabad nemzeti hős lehet a hazájának bal felén, vagy legalábbis az alja szociál-liberális körökben. .Sőt még újra is házasodhat, amennyiben megunja öregecskedő feleségét, az apró-klán egykori leányzóját.  

Megjegyzem,hogy a szakdogát nem a hazai szőlészek és borászok küldték Gyurcsány Ferencnek, és nem is a sógora lopta el, de még csak látomása sem volt ezirányban. A szőlőtermelők, és a borászok mégsem tiltakoztak, de a nép egyes köreiben úgy viselkedtek mintha a tolvajt láttak volna.

A keresztény erkölccsel összeegyeztethetetlen Gyurcsány nem kért elnézést senkitől és nem kíván ezért lemondani semmiről. Továbbra is úgy gondolja, hogy tüntetgessenek, aztán majd hazamennek, elvégre már nem a vízágyuk ura.  
Csupán a nagy túlélők egyike. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése