A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2013. január 6., vasárnap

Ütött az óránk - avagy itt az idő ( - továbbá...)

Bár az év végével beharangoztuk a változást, azért a többnapos szünetet nem a program részeként gondoltuk. 

Azt viszont igen, hogy hagyjuk leülepedni az ünnepi hangulatot, hogy ne mindjárt olyan hétköznapi valóságokkal forgassuk a fel a helyii közélet gyomrát, amit az ócsai ember is nehezen emészt.

Az Ócsa város (fórumpótló) blog szerkesztői csapata ezúton köszöni meg Olvasóinak, hogy a 2012-es évben is rendszeresen olvasták a lapra oldalra felkerülő cikkeket, illetve hozzászólásaikkal, javaslataikkal segítették a csapat munkáját. Továbbá, hogy sokszor  velünk, vagy éppen általunk követték nyomon kisvárosunk eseményeit.

Tudjuk, hogy hiánypótló hírforrásként számos esetben megelőztük a hivatalos kommünikét, vagy éppenséggel a magunk által publikáltaknak köszönhetően helyeztük lépéskényszerbe az illetékeseket. Ez jó és örömteli, mert ez által a helyi ember, az olvasó városlakó nyert. Példánkból merítve már több oldal is fogalakozik Ócsa közéleti dolgaival, még ha  bátortalanul és út-keresvén is, de már valami megmozdult.

Ahhoz azonban, hogy ez a továbbiakban is így legyen, szükség van az olvasó lakosság véleményére, segítő közreműködésre. 

Sajnos ezen az oldalon további hozzászólásokat sem moderálva, sem anélkül nem tudunk közzétenni.
Viszont kérjük, hogy írják meg véleményüket, akár kérésüket a blog két megadott e-mail címének valamelyikére, hogy azt áttekintve értékeljük és mérlegeljük a munkánkat, s a továbbiakat.

Kérem továbbra is nézzenek be hozzánk, látogassák és terjesszék oldalunkat, mert a nézettség az a mérőeszköz, mely felhatalmazással bír számunkra a továbbiak során is. Ugyanis a továbbiakat illetően is mindet itt dől el.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése