A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. február 19., szombat

Lakatos Nikolasz és Rácz Alekosz ( - ócsai Bécitől)


A Halászyból az egyik kedves olvasónk, bizonyos Béci Alekosz hívta fel a figyelmet az új trendre, mely a névválasztást illeti.


Bobbi Júing már a múlté...
A retek-klub jóvoltából az új trendi név a VV-s Alekosz, valamint az x-s Nikolas!
Művelt ócsai commentelőnk szintén ezt az értelmiségi körökben menő keresztnevet választotta.De nem csak ő, hanem az a tévén nevelkedett szülői is aki a ratyi világ nyomán Rácz Alekosz-nak keresztelte, az egészről mit sem sejtő újszülött gyermekét.    
A szülei vajon  VV Olivér után őt is Alkekínyónak fogják becézni?


A debreceni Kenézy kórház is hírbe került, hisz pár nappal ezelőtt született náluk az X-faktor nyomán és a szüleik által Lakatos Nikolasz. 

*

2 megjegyzés:

 1. Megnőnek és megkapják a tornatermet hasznosításra.
  Ott közösen megtarthatják születésnapjukat, ahol pezsgő és zene mellett az akkor már aggastyán tornatanár átadja a város kulcsait.
  Alekeszból polgármester lesz, a tornából felmentett Nikolasz meg a kisebbségi biztos.

  VálaszTörlés
 2. Tisztelt Hozzászóló!
  A jogszabályok betartása minden állampolgár és bejegyzést tevő alapvető kötelessége. Bűncselekményre való felbujtást, törvénysértő cselekedetet a blog még bejegyzés útján sem hajlandó közvetítené és továbbítani. Eljárás esetén a blog üzemeltetője minden adatot és információt átad az esetleges bűncselekményben érintett bejegyzést tevőről a nyomozó hatóságnak, amennyibe erre szükség van. Ezért kérem, hogy csak törvényesen és mások jogainak tiszteletben tartásával alkossanak bejegyzést, tegyenek bejegyzést. Sértő és jogba ütköző tartalmat észlelést követően törölni fogunk, ami még nem jelenti azt, hogy ezzel a felhasználó mentesül a törölt tartalommal járó jogkövetkezmények alól.
  Köszönöm a megértést és az együttműködést.

  VálaszTörlés