A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. február 5., szombat

Így is lehet(ne) - példaként most két közeli hely

 Készül Gyál közlekedési koncepciója

Gyál – 2011-ben elkészül Gyál város közlekedési koncepciója. Ezzel kapcsolatban a település egyéni önkormányzati képviselői lakossági egyeztetéseket tartanak.

*

Lakossági fórumot tartanak a településközpont kialakításáról Bugyin

Bugyi – Február 7-én 17 órára lakossági fórumra várják a lakosságot Bugyin a Művelődési Házba.  Az Önkormányzat megbízást adott a településközpont fejlesztési tervének elkészítésére, amelynek célja, hogy több évtizedre előre meghatározzák az előttük álló feladatokat.
Ahhoz, hogy a településközpont elfogadható, támogatható legyen, fontos, hogy az elvárt funkciókra, az esztétikai megjelenésre, az ellátottságra vonatkozó fejlesztési ötleteket megismerjék a tervezők és ezek ismeretében készítsék el javaslataikat.
Annak érdekében, hogy a tervezők minél több információt kapjanak, kérik, a településközpontra vonatkozó elképzeléseit a lakosság is ismertesse meg a hivatallal. Ötleteiket akár személyesen, levélben, e-mailen  vagy telefonon juttathatják el a megfelelő helyre.

*
Nálunk, Ócsán pedig még arról sem tartanak lakossági fórumot, ami elő van írva, amiről kötelező. Mint például a kommunális adó bevezetése.
*

2 megjegyzés:

  1. Bugyi Polgármestere kultúrált ember,aki tisztában van azzal a ténnyel,miszerint Ő van a városért és az ott élőkért.

    VálaszTörlés
  2. Hát, igen. Ebből is látszik melyik településen milyen a vezetés. Itt az ellenkezője van. Az ócsaiak vannak a Polgármesterért. Remélem csak 4 évig, ha addig csődbe nem viszi! Gratulálok ÓCSA!

    VálaszTörlés