A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. szeptember 11., vasárnap

Jól jövedelmeznek a botrányok a média celebeknél ( - tisztességtelenek)

Ujabb milliók a károkozónak
Tízmilliót kaszálhat legújabb ötletével Stohl András ...

Stohl András önéletrajzi könyvet jelentet meg, és már le is szerződött az ország egyik legnagyobb könyvkiadójával. A színész célja többek közt, hogy a bevételekből biztosítani tudja családja megélhetését, amikor rács mögé kerül és nem kaszál. A könyv akár tízmillió forintot is hozhat a konyhára, vélik.

A színész elmondta: „Igen, önéletrajzi könyvről van szó, ami a bírósági tárgyalás, tehát az egész ügy lezárulta után fog csak napvilágot látni. Beszélgettünk, amit leírnak”. 
Stohl azt ugyan nem árulja el, ki volt beszélgetőpartnere, de annyit hozzátett: „A cél az, hogy megismerjék az igazi Stohl Andrást az emberek, hátha ezzel is tudok segíteni”.  



Stohlnak állítólag 35 millióba is belekerült ez az újabb drogos baleset, és az, hogy a lehető legenyhébb büntetéssel megússza a dolgot. Ehhez nem csak pénzt, hanem minden eszközt is megragadtak. Őt hónapot azonban biztos hogy ülni fog. Ennek az anyagi kiesésnek a pótlására jól fog jönni a könyvkiadás bevétel. Biztos, hogy sokan venni is fogják, hiszen ezeknek a magukból kivetkőzött celeb-szinészeknek a tehetsége sokkal inkább anyagiakban mérhető,  mint sem művészi értékként.
*

Főszerkesztő lesz a tolvajból

Visszatér a médiába Bakács Tibor Settenkedő. Egy nyáron induló portál főszerkesztőjeként. a szalámilopásról elhíresült újságíró, kritikus. 

„Azt tudtam, hogy a médiában fogok elhelyezkedni, csak azt nem, hogy hol és mikor. A jóisten azonban segít a bajban. Nagyon hálás vagyok ezért neki” - mondta a Blikknek Bakács. Internetes hírportált fognak indítani a nyáron, egy amerikai üzletember lesz a tulajdonosa.

A szalámilopáson kapott újságíró korábbi fogadalmával ellentétben mégis visszatér a média világába, méghozzá igen magas pozícióban. Tehát igazolja azt az ősi mondást, miszerint aki hazudik, az lop is. És igaz ez viszont is Bakács settenkedő-tolvaj Tibor esetében. A hitelesség ma meg már amúgy sem érték.



Szalámilopási botránya jövedelmezőnek bizonyul Bakács Tibor számára: az újságíróra a bulvárlapok címlapján figyelt fel egy amerikai cégtulajdonos, aki Magyarországon készül egy új internetes hírportál létrehozása, immáron Bakács szakmai vezetésével.
"Internetes hírportált fogunk majd csinálni, egy amerikai üzletember lesz a tulajdonosa. Ha minden a terv szerint halad, már az idén nyár elején beindítjuk. Komplett stábbal dolgozunk majd. Lesznek fotósok és bloggerek is" - erősítette meg a Blikknek "Settenkedő", aki lesajnált szalámitolvajból hamarosan főnök lehet. Ezt pedig éppen a kínos lopási botránynak köszönheti. 

Bakács Tibor

"Azt hiszem, a szalámis üggyel keltettem fel az amerikaiak figyelmét. Azt mondták, hisznek bennem, és rám kellene bízni ezt a feladatot. Örülök ennek a lehetőségnek" - fejtette ki Bakács, aki azt is bevallotta: lopási ügye óta rendszeresen zaklatják és fenyegetik telefonon, ő azonban már annyira hozzászokott ehhez, hogy rendszerint végighallgatja a szitkokat, majd beszélgetésbe elegyedik a telefonálókkal.
Bakács Tibort februárban egy budakeszi hipermarketben kapták rajta, amint egy rúd szalámit próbált fizetés nélkül kivinni az üzletből. Az újságíró-kritikust április elején ötvenezer forint pénzbírságra ítélte a Pest Megyei Bíróság.


„És hogy miért pont rám esett a választásuk? Azt hiszem, a szalámis üggyel keltettem fel az amerikaiak figyelmét. Azt mondták, hisznek bennem, és rám kellene bízni ezt a feladatot. Örülök ennek a lehetőségnek” - lelkesedett Bakács.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése