A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. szeptember 24., szombat

Damu megerőszakolja a részeg Stohlt a börtönben ( - ahogy a szenzáció-hajhász média óhajtja)

A médiát kimondottan foglalkoztatja Damu Roland és a visszaeső Stohl András sorsa. Hétről-hétre aggódhattunk értük. Most a börtönön belüli életükbe tekinthetünk be, hogy miként bűnhődnek a közkedvelt "nagy Ő-k".


Jóban-rosszban  ( - Való Világ sorozat, új epizód)
"Beköltözős bulinak indult a dolog, és úgy tűnt, hogy András is akarta. Sőt, még ő kezdeményezett" - hozta fel védelmében Damu Roland.

A fegyőrök egybehangzó állítása szerint a welcome-buliként meghirdetett Zalatnay-emlékest jó hangulatban telt, a két színész láthatóan kedélyesen ismerkedett a lakókkal, és kedvenc szerepeikből is idéztek a többiek szórakoztatására, valamint a Beugró című műsor mintájára páros improvizációs jeleneteket is előadtak.

A történet azonban itt nem ért véget. 
Miután Stohl András megtudta, hogy mi történt vele első éjszaka, másnap a börtönkonyha egyik ételszállító zsúrkocsijával nagy sebességgel nekimenve elütötte a börtönfolyosón szabályosan közlekedő Damut, majd elhagyta a tett helyszínét. Az erőszakosnak ítélt Damu, sánta kutyaként terült el a baleset helyszínén ahol,  fél órán belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a balesetet.  Közben mindvégig ártatatlanságát hajtogatta.
Stohl később arra hivatkozott, hogy a történetre nem emlékszik, mert nem volt beszámítható állapotban, s különben is ártatlansága elvesztése közben beverhette a fejét. Utolsó emlékképe az, hogy bevette szokásos kék piruláját, majd rágyújtott egy sodort jointra. Ma is fartájéki fájdalmai vannak.  
Damu ellenben végig tagadta, hogy erőszakoskodott, és hogy bevert volna Stohl kollégának. 

A tényállást igazságügyi-orvosszakértők bevonásával fogják megállapítani, kamerák jelenlétében.
*

1 megjegyzés: