A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2011. április 6., szerda

No Comment ( Szűcs - a lét, a tét)

*

8 megjegyzés:

  1. Én nem merem megnézni. Rossz hatással lenne a bioritmusomra.

    VálaszTörlés
  2. Szemrebbenés nélkül. Hihetetlen.

    VálaszTörlés
  3. Nem a lét a LÉ a tét.

    VálaszTörlés
  4. fo-lak, úgy is cenzúrázni fogsz, tehát senki nem látja majd ezt a bejegyzést: Nem vagy más mint Sztálin vagy Kádár, a neked nem tetsző véleményeket (amik csak tényekre kérdeznek rá - persze nem a te szád íze szerint -) törlöd. Miért tetszelegsz itt az igazságosztó szerepében (természetesen komoly tárgyi tudás, és korrekt helyi információk nélkül)? Tehát véleményem szerint egy komolytalan, senki vagy. Őszinte, jobbító szándék nem vezethet, hiszen akkor próbálnál tájékozódni és valós tényekre alapozva valós, előremutató javaslatokat megfogalmazni. Persze ehhez megfelelő attitűd és szándék kell, benned ennek a szándéka sincs meg. Bár, ha komolyan megfontolom ez nem is igazán érdekes, az a 10 ember aki ezt a fórumot olvassa, csak a balhéra és a botrányra figyel, komoly - a helyi közösséget érintő - gondolatok nem érdeklik őket, mert ha érdekelnék nem csak fröcsögnének, hanem -akár kérdés feltevéssel is- megpróbálnának tájékozódni. Ezért vagy(tok) az én szememben komolytalan(ok).

    VálaszTörlés
  5. Hagyjad fo-lak! nem szoktak hozzá a cseszegetéshez, jönnek mindig ezzel az "előremutató javaslatot mondj" dumával, meg a tájékozatlansággal. De ez a senkiházi, meg a többi Bukodi seggnyaló akik hébe-hóba felbukkannak, azok aztán mindent tudnak! Ők olvassák a legtöbbet a blogod hidd el! Vakarják a fejüket, hívják a Horváth "mitfahrer"-t, hogy ehhez mit szól, mit írt a fo-lak?? :)

    Komolyan mondom egyre szánalmasabbak, egy értelmes ellenvéleményt nem vakartak még ide. Csak köpködtek, meg magyarázkodtak. Mér nem indítanak maguknak egy Védjük meg a Bukodit blogot?

    Ott mehetne a mese habbal. Olyanok ezek, mint Alice Csodaországban. Mint ha nem is itt élnének.

    VálaszTörlés
  6. Volt egy on-line fogadóórának becézett bohózat, amit a Bukodi adott elő. Ott voltak kérdések szép számmal, amit Károly nehezen viselt, ezért megszüntette. Volt egy fórum, amit Károly szintén megszüntetett mondván az ócsai emberek éretlenek rá. Ennyit a jobbító szándékról az akaratról. Korrekt helyi információ megcsúfolásaként, most kaptunk egy Kisbírót. Akkor most, ki is itt a senki , akit a laptopon és a maximális illetményén kívül nem érdekel semmi a helyi közösséget érintő gondolat, probléma?
    Az, meg már tényleg a szánalom kategóriába tartozik, amit itt kiszenvedtek magatokból időről időre.
    Mint ahogy szánalmas volt kuncsorogni az ötezer forintos nyelvpótlék után is.
    Intelligenciából egy nagy nulla a haverod.
    Fo-lak te meg csak írj tovább. Érezzék a törődést!

    VálaszTörlés
  7. Miről írogatsz te szerencsétlen! Tudom, nehéz elviselnie egy embernek, ha szellemi szintje messze meghaladja a kortársaiét, de kitartás! Több megoldás is létezik!

    VálaszTörlés