A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. december 4., szombat

Ünnepi bevásárlás (- ajándék meglepetés)

Folyik a harc a hétvégi üzletekben a drága családért, a surprise ajándékért. A tömeg ünnepi bevásárol.

Józsi autójával leparkol a bevásárlónegyed előtt, megszórja apróval az automatát, majd bemegy oda. Csúnya, káposztafejű bácsik a parkolóban vágják a helyzetet, majd betámadják az autót. „Típusismeretüknek” köszönhetően csak két másodperccel tart tovább bejutniuk, mint becsületes embernek kulccsal. Eddig gondolom tiszta sor.
Ámde: beülnek az autóba, és gyors keresésbe kezdenek: kesztyűtartó, rekeszek, oldalzseb. Két dologra vadásznak: 1; - lakáskulcs. 2; - címet tartalmazó irat. Az esetek többségében sikerrel is járnak, hiszen rengetegen hagyják autójukban lakáskulcsukat, és a cím utáni vadászat sem eredménytelen. Csekk, levél, gázszámla, nemzetközi biztosítás, etc - mind tartalmazza a címed. Hm?
Szóval, ha mázlijuk van trógeréknek, szép nyugiban elhajtanak az autóddal, hozzád. Te nem vagy otthon az fix, kulcsuk van. Amíg Te a helyszínen rinyálsz autód helye felett, várod a jardot, majd helyszínelsz, addig a saját kulcsoddal pakolják ki a lakásod, és a saját verdáddal viszik el a szajrét.
A szomszéd meg csak annyit lát, hogy már megint hazaugrottál valamiért..:)

Vigyázz, nehogy bevásárolj velük.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése