A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. december 24., péntek

Melegebb éghajlaton (szökésben - védetten)

Földesi-Szabó László elítélt egyes hírek szerint Izrael felé vette az útját. Bár hazánk és a zsidó állam között van kiadatás, szinte biztos, hogy nem fogják kiadni.



Információk szerint Földesi előre kitervelte minden lépését, és ehhez hathatós segítséget is kapott. A Bors úgy tudja, közel sem volt akkora szerepe az alapítványban, mint ahogy azt a külvilág felé mutatták, rendőrségi kapcsolatai és jó kommunikációs képességei miatt tették őt az alapítvány elnökének, de a tényleges hatalom nem az ő kezében volt.

A tárgyaláson korábban azt mondta, nála van közel egymilliárd forint, ezt az összeget arra tartalékolta, hogy majd ebből fizesse ki az alapítvány kötelezettségeit. Ugyanakkor a vádlottról köztudott, hogy korábban rendőr ezredesként szerelt le, így pontosan tudja, miként kell nyomtalanul eltűnni. Kapcsolatrendszerével a hatóságok is tisztában vannak: az ügyész azonnal nemzetközi elfogató parancsot kért és kapott a bírónőtől. Földesi egyik közeli üzlettársa korábban Izraelben bujkált, és amíg nem tisztázódott a helyzete, ott is maradt. Utána visszajött Magyarországra, mintha mi sem történt volna. Feltehetően Földesi- Szabó maga is Izrael felé vette az irányt, bár az őt ismerők szerint tőlünk délre, a Balkánon is jó kapcsolatokkal rendelkezik.
– A büntetőeljárás folytatódik, fellebbeztünk az ítélet és az előzetes fogva tartás ellen is. A másodfokon ugyanúgy képviselem védencemet, ha nem vonja vissza a meghatalmazásomat – nyilatkozta a Borsnak dr. Berényi András.

Beszéltek Rózsával, Földesi jelenlegi barátnőjével, akit állítólag szintén meglepett párja szökése. A nő gyorsan törölte a Facebook-profilját, és a közösségi oldalról Földesi- Szabó oldala is eltűnt. Gondolom nem ő törölte magát útközben, hanem az, aki még beléphetett a nevében az oldalra, és az ebbéli intézkedést szükségesnek látta. Talán pont Rózsa, az ártatlan barátnő járt el.
Földesi hároméves kislányának édesanyja, Bálint Antónia vélhetőleg szintén nem tért magához az ember eltűnésének híre óta. "Felkészülök arra, hogy nem jön vissza soha többet. De az még jobban fájna, ha megtalálnák..." tette még hozzá.
(Borsonline és Habostorta alapján)
*
Nem is tudom, hogy miért van az, hogy csak én nem lepődök meg ezek hallatán?

*

3 megjegyzés:

  1. Jellemző. Zsidó bűnöző aki hazamenekül izraelbe. Ezért vannak itt hogy lopják a magyart majd elmennek haza. Mehetne vele az összes haza én nem bánnám. Gondolom "véletlenül" léphetett meg a bíróságtól. Szerintem így volt elintézve. Majd a Koltai gyerek is valahogy nehogy elmeneküljön hiszen ő kettős zsidó-magyar állampolgár.

    VálaszTörlés
  2. Földesi-Szabó nyilván zsidó és mint ilyen, azonnal Judeába menekült.
    Bálint Antónia pedig egy végtelenül ellenszenves, csak a pénzre hajtó, kivénhedt örömnő.
    Micsoda mocskok! És hány ilyen van. Tán még a Budaházyt fogvatartó bíró is közéjük tartozik.
    Most megyek és hányok egy baromi nagyot.

    VálaszTörlés
  3. Földesi zsaru elment Betlehembe.
    Elvégre karácsony vagyon.

    VálaszTörlés