A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. március 30., péntek

Szabadnapos tevékenységből rendőri intézkedés lett ( - elvitték a prostikat)

Miskolcon komolyan veszik a munkájukat a helyi zsaruk. Ott nem olyan elnézők a prostituáltakkal, mint más helyütt.


Alsónémedi, Ócsa és Dabas környékén. Nálunk az út szélén a közerkölcsöt rombolva, életveszélyes helyzeteket teremtve veszélyeztetik a közlekedésben résztvevőket. A fokozott balesetveszélyt a lakot területen kívüli úttesten szabálytalanul strázsáló kurtizánok okozzák. A megdöbbentő helyzetek számos esetben a vezetők lélekjelenléte okán nem fordul tragédiába. A héten éppen az utasokkal zsúfolt járatos busz elé tipegett egy bugyiban és harisnyában önmagát felkínáló nőszemély. Máshol meg a körforgalomban kínálnak nyílt piacot a fél-pucér testüknek.  Ez a közlekedés rendje elleni szabályszegés, ami ellen a rendőrségnek fel kéne lépnie. 
A minap is egy rendőrautó - a benne ülő több szolgálatos rendőrrel - hang nélkül ment el az útszélén szabálytalanul és erkölcstelenül lézengők mellett. Ócsa környékén láthatóan nem úgy mennek a dolgok, mint másutt.

Miskolcon egy szabadnapos rendőr vezette azt az autót, amelyet egy prostituált intett le. A civilnek látszó sofőr kérésére a két másik szomszédos örömlány is beszállt az autóba, ami ezután a rendőrkapitányság előtt állt meg velük. Az ebbéli rendőri intézkedés során a nőket bíróság elé állítják - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Dobi Tamás így meséli a történteket: három lány kínálta magát Miskolcon, a Baross Gábor utcában, egyikük félreérthetetlen jelzésére állt meg az az autó, amelynek volánjánál a miskolci rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának szolgálaton kívüli vezetője ült. A szolgálaton kívüli rendőr mindannyiukat a kocsijába invitálta, majd ezután szolgálatba helyezte magát, és  autójával a városi kapitányság előtt parkolt le. A rendőrség a nők ellen tiltott kéjelgés miatt indított eljárást - tette még hozzá Dobi Tamás, megjegyezve: a megyében az idén 35 nőt és egy férfit vettek őrizetbe hasonló cselekmény miatt.


Ócsa bekötő útjain évek óta szinte zavartalanul folyik a prostitúció. A helybéli elvárásoknak a rendőrség e téren nem tud eredményes lenni.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése