A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. október 5., péntek

Továbbra is balesetveszélyes a körforgalom, pedig volna rá megoldás ( - prostik és a rendőrök)

    
Kedden, kora délután Fejér megyében a 6. számú főút egy szakaszáról érkezett bejelentés a bájait áruló nőről - adott tájékoztatott szerdán a rendőrség.       

A helyszínre küldött járőröknek a nő nem tagadta, hogy készpénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt felkérésre, az arra közlekedő gépjárművezetőknek. A rendőröknek elmondta, hogy semmilyen orvosi papírral nem rendelkezik, iparűzéshez engedélye nincs. Az igazoltatást követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.


Pest megyében ez valahogy nem így van. Itt hiába szólnak be az emberek heti szinten a 112-es segély hívóra, vagy a megyei központba, a Dabasi Rendőrkapitányság női ügyeletese ettől csak ingerültté válik de érdemi lépés nem történik. Nem tudni, hogy a járőrszolgálat ekkor mit tesz, de hogy itt valami nem működik, vagy hogy a rendőrség nagyon hatástalan, azt a napi szinten jelenlevő prostik sokasága bizonyítja.


A dabasiak nem is számolnak be hasonló fogásról. Hiába adta írásba és ígérte meg Bartuszek Csaba rendőr őrnagy a Közlekedési Osztály vezetője szeptember 11.-én, hogy hatósága mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a problémát megszüntesse, ezt valahogy a rendőrség nem tudja végrehajtani. 

Szeptember 11.-től számítva is napi szinten vannak jelen a Gyál-Alsónémedi-Ócsa körforgalmi csomópontjában a prostitúció. Ide nem jut rendőrt, nem hallani igazoltatásról és nem látni eredményt. A balesetveszélyes helyzet csak egyre fokozódik, az őrnagy úr meg mit sem sejt arról, hogy a járőrszolgálat miként teljesít.  

Erre  a fényképen látható posztos lotyók a bizonyíték. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése