A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. augusztus 12., vasárnap

Fokozott ellenőrzést rendelt el a rendőrség ( - vajon kik maradnak ki ebből)

Egy pénteki sajtótájékoztatón bejelentették, országos közúti ellenőrzési akciót indít a rendőrség.


Vajon az út szélén ácsingózó, balesetveszélyt jelentő rusnya lotyókat lecsekkoljál-e?
(A fokozott közúti ellenőrzés a kurvákra és a stricikre nem vonatkozik ugye?)
Sofőr a körforgalom szélén, szütyő a KRESZ táblán, kurva a kocsinál, rendőr sehol - lehetne eljárni

A dabasi rk. tartozik még egy válasszal.

Mint ahogy a lakosság részéről panasz és bejelentés érkezett, az Ócsa környéki utakat és a körforgalmat pörére vetkőzött nők, köznapi nyelven kurvák lepik el, ami sem látványban, sem a közerkölcs terén nem ad lehetőséget az elviselésre.
Alul öltözött pöre kurva látványa ne legyen kötelező kép a gyerekek számára - lehetne elküldeni

Főleg nem, ha arra gondolunk, hogy ezeket az útszakaszokat 18 év alatti fiatalok, és gyerekek is használják, akik az autóból kitekintve kénytelenek elviselni a 18 karikába illő látványt.  Ezt ugyanis a tévében az előírások és rendeletek szerint csak bizonyos időben és korhatár felett lehet megtekinteni. 
Így akkor a közúton ez fényes nappal abszolúte nem vagyunk kötelesek a kis- és a gyermekkorúak elé tárni.
Ócsa előtt, az út szélen - nem éppen kívánatos látvány - lehetne büntetni

 Ebből a szemszögből tehát közerkölcsről és annak sérelméről beszélhetünk, ami ügyebár rendőrségi ügy.  Ha pedig rendőrségről és közerkölcsről, vagy felháborodásról beszélünk, akkor nem másról van szó, mint szabálysértésről ami rendőrségi hatáskörbe tartozó, intézkedést igénylő cselekmény.

Így jogosan levárható lenne, hogy a rendőrségi fellépés által a bugyi nélküli, pőrére vetkőzött nők látványa ne legyen az utazó közönség számára eltűrésre kötelezett dolog.  

A harisnyatartós, melltartós, fél meztelen nők napi kiállása környezetszennyezéssel és  tűzveszéllyel jár.  Eldobálják a napernyőket, az esernyőket, az ott fogyasztott ételek maradékait, a cigaretta csikkeket, a papírzsebkendőt és minden egyéb szemetet. Ráadásul az út mentén piszkítanak, WC híján össze-vissza pisilnek, és ürítenek.
Útszéli kisiparos? Adója rendben van? - Nem sokára jön kasszírozni a strici

Ezek a cselekmények már magukban és önállóan is eljárást vonhatnak maguk után, hiszen a közszemérem sértés, a  szemetelés, és feltűnően kirívó 
alulöltözöttség mind kategorizálható lenne foganosítás, vagy bírságolás szempontjából.

Azonban erre a rendőrségtől nem igen látni példát, és az útszéli nők sokasága is azt igazolja, hogy ezzel az eszközzel a hatóság nem él.
És lám, itt a szabálytalankodó strici, aki szintén büntethető lenne - rendőr sehol

Pedig ez nem minden.
Ha ugyanis a lakot területen kívül való közlekedés szabályait vesszük figyelembe, akkor ismét arra jutunk, hogy az út mentén strázsáló kurtizánok szabálysértést követnek el.  Közlekedési szabálysértés.  Tehát ez alapján szintén el lehetne járni velük szemben.
A balesetveszélyt jelentő kurtizán a körforgalomban az autó orra előtt hajlong - mindennapi látvány

Ha ezt a KRESZ vonulatot tovább nézzük, akkor a fokozott balesetveszélyes helyzet is elő áll.  Ugyanis amikor a lerobban járműt elhagyó személyre, az úton közlekedő kerékpárosra és az intézkedő rendőrre is ráadatják a fényvisszaverő mellényt, akkor az úton álló, sétáló, vagy éppen bugyiban közlekedőre is vonatkoztatható. Ha ennek a kritériumnak nem felel meg, akkor szintén eltanácsolható az út széléről.  
Ez a kurva a körforgalom egyik ágában a  stricijével bratyizik, miközben a többi autós kerülgetni kénytelen őket
Amennyiben mindezt körforgalomban teszi máris jelentősen rosszabb a helyzet.  Márpedig az Ócsa-Alsónémedi-Gyál-Bp 
irányú körforgalmi csomópontban rendszeresen álldogálnak a kurvák.  Számos esetben a közlekedési táblára akasztják a motyóikat, ami szintén megengedhetetlen. 
Jól látszik a körforgalom, és a futtató autója, valamint a szabálysértés - rendőr erre nem sűrűn ellenőriz

Ezeket az önjáró, álldogáló testárusokat az arra utazó tömegközlekedési eszközök ugyanúgy kerülgetik, mint a teherautók és a gyerekes személyszállítók. 
Na ez az a pont, ami kimondottan veszélyes a társadalomra. Ugyanis a nem csak kerülgetik a nem oda való és az ott kimondottan szabálytalankodókat, hanem azoknak megállva, ott üzletelve újabb KRESZ szabálytalanságot generálnak, ami természetesen ismételt balesetveszéllyel jár.
Körforgalmi lotyó, akár a rendőr, autósokra vadászik - ez nem közúti ellenőrzés

Tehát kijelenthetjük, hogy a kurvák útszéli jelenléte önmagában balesetveszélyes, a körforgalomban pedig ez tízszerte az.  A kimondott  balesetveszély elhárítása, és felszámolása hatósági feladat.  
Az ismert strici bárhol megállhat, visszatérőn szabálytalankodhat, mert őt nem ellenőrzik - erre nincs rendőr

Ezért szükséges lenne egy folyamatos, napi szinten visszatérő, többszöri ellenőrzés az adott útvonalon és a körforgalomban.
Körforgalom  Alsónémedi, Budapest,  Gyál, Ócsa, kereszteződésében - az úttesten szabálytalankodó nem halad sehova, nem gyalogos, hanem a kihelyezett szabályszegés, a balesetveszély, nem más, mint egy posztos kuvinyek

A jelenség és az eredménytelenség is ismert. A képek, meg magukért beszélnek. Pedig mindez felszámolható lenne, csak akarat szükségeltetik. 

Erre sincs rendőr, pedig ebből is pénz származhat

A lakosság részéről a rendőrség ebbéli támogatása és elvárása adott. Már csak a cselekvés, és a rendőri ténykedés, vagyis az eredmény hiányzik.

Jelen megkereséssel ezt lehetne elérni.
Körforgalom kivezetése, szintén egy posztossal, szatyor a táblán - a rendőrség tudtával

Az emberek részéről elvégre jogos az elvárás, hogy a közúti ellenőrzések ne csak a törvénytisztelő állampolgárokat érintse, hanem a törvénytelenség mezsgyéjén állókat is. Hogy ne a stricik uralják és felügyeljék Pest megyének ezt a piciny részét. 
Lelkes fiatal integetve vadászik a kuncsaftra - bár a rendőrség lenne ennyire buzgó és aktív velük szemben

Elvégre erre is adhatna egy választ a rendőrség közlekedésrendészete és a bűnüldözése is, ha már a dabasiak erre nem képesek.
 *

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Igen ez sajnos Pest Megye szégyene,az Ócsára vezető út.Kriminális amit ezek,és futtatóik művelnek az utakon.Már én is tapasztaltam,hogy a strici világítás nélkül közlekedik nappal,hogy a rendőr őt meszelje le elsőnek ne a kurváját,hogy biztosan megegyezzenek.Este amikor besötétedik akkor meg az idióta picsa belevilágit az arra közlekedő szemébe.Ezért kellen valóban az 50.-es útra Bp-től Alsónémediig ill.Ócsáig Ezért kell ide a TEK, lezárni az utat és hajrá bűnüldözés!De mit érez meg ebből a becsületes állampolgár,akár legyen az Ócsai,vagy tök mindegy hol lakik az ember,mindig a becsületes,vétlen emberen csattan az ostor megbüntetnek mindenért elfelejtesz indexelni 5000,késtél 1 napot a kötelező befizetésével "leszeded a r.szám táblád vagy lerúgjam?" Közben a strici meg elhalad világítás nélkül,mobillal a fején riasztva a többit,hogy jön a szerv!Őt bezzeg senki nem meri megállítani?Ővelük senki nem keménykedik?Őneki nem rúgja le a tábláját?Nem kellene ezt az egészet megszüntetni?
    HÁT DEHOGYNEM!!!Hajrá PMRFK.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ne mondja senki, hogy a környék rendőrei közül nem szolgálja valaki érdekeit, hogy ezeket az útszéli jeleneteket hagyják.
    Már a Belügyminiszter is rendőrségi korrupcióról beszél, és lakossági közreműködést kér.
    Velünk meg lenyeletik itt a szemétséget?

    VálaszTörlés
  3. A piroscsikos kézitáskájával, fekete alsóneműben ma is ott táncolt a nő a körforgalom közepén! Nesze neked fokozott ellenőrzés!

    VálaszTörlés
  4. Őket nem ellenőrizik, mert (természetesen)természetben fizetnek. A rendőrök csak szolgálat végeztével, civilben állnak meg nekik. Akkor büntetnek. Van aki ki is bilincseli a lányt.

    VálaszTörlés
  5. Tegnap kukackánál valami titkos összejövetel volt. Gépkocsik a szemben a forgalommal az út mentén, és lehúzott redőnyök mögött ment az egyezkedés. Most sem számított a szabálytalankodás. Ennek mindent lehet.

    VálaszTörlés