A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. november 30., péntek

Megszüntették a nyomozást a néhai azori utazók ügyében ( - a nagy utazás show)

Megszüntette a rendőrség a megyei közgyűlési elnököknek egy múlt év végi, azori-szigeteki konferencián való részvétele ügyében indult nyomozást – erősítette meg a Blikk információját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerdán.

Tizenkét megyei közgyűlési elnök tavaly novemberben vett részt az Európai Régiók Közgyűlésének azori-szigeteki rendezvényén, ahol az európai roma-stratégiáról tárgyaltak. A magyar politikusok közül többen családtagjuk, illetve mások kíséretében érkeztek az Atlanti-óceánon található, Portugáliához tartozó szigetekre.

Erről számos médiabeszámoló született, de a helyi érintettség okán a blogunk figyelemmel kísérte az eseményeket és a hírekről is beszámolt. 

Miután két Veszprém megyei jobbikos képviselő feljelentést tett arra hivatkozva, hogy az utazást közpénzből fizették, a rendőrség 2011 végén hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el. A közgyűlési elnökök útját a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége fizette, de a botrány kirobbanása után ezt és a felvett napidíjakat jótékonysági célra felajánlva befizették a résztvevők.


Mindenszky Nikoletta rendőrségi szóvivő azt mondta: az eljárás bűncselekmény hiányában szűnt meg a közelmúltban. 
*

6 megjegyzés:

 1. Úgy látszik vannak bűnök, amik megbocsáthatóak.
  Lehet utazni közpénzen, ha kiderül majd megoldják.
  Ma ilyen világot élünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szemközt kell köpni,ha szembe jön az utcán,ennyi.

   Törlés
 2. De ki volt az a titokzatos hölgy, Szűcs doktor útitársa volt, de nem a felesége, se nem titkárnője? Ki ő, és mi fontos dolga volt vele?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annak már vége. Persze volt némi ajtócsapkodás, de hát a pénzügyi karrier és a köpcös karakter előtérbe helyezte a megélhetési politikát.

   Törlés
 3. Valószínű esti mesét olvasott neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Másra úgy sem tudta volna használni a tohonya testűt.

   Törlés