A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. szeptember 21., péntek

Változás a Kataszrófavédelemnél is ( - kinevezés)


Ünnepélyes keretek közt nevezték ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának Juhász Attila tűzoltó alezredest. Az eseményen jelen voltak a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetői, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke és a kormányhivatal képviselője mellett a rendvédelmi szervek vezetői is.


Juhász Attila tűzoltó alezredest nevezték ki a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának.

Az ünnepélyes ceremóniát követően dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy átadta dr. Pintér Sándor belügyminiszter kinevezéseit Benkovics Zoltán tűzoltó dandártábornoknak és Juhász Attila tűzoltó alezredesnek.
A kinevezéseket követően dr. Bakondi György ünnepi beszédet mondott, majd Juhász Attila eddigi munkásságáról beszélt.

Ünnepélyes állománygyűlés iktatták be a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatói beosztásába Juhász Attila tű. alezredes
A frissen kinevezett tűzoltó alezredes 1992-ben szerelt fel tűzoltónak a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság XVII. kerületi parancsnokságára. 15 évet töltött be különböző vezetői beosztásokat a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságon, illetőleg 2000-től 2003-ig a BM OKF tűzmegelőzési, és iparbiztonsági szakterülettel foglalkozó főosztályán teljesített szolgálatot. 2012. január 1-jétől a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője.

Az ünnepség végén a csapatzászló átadására és a Szózat meghallgatására került sor. A ceremóniát dr. Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnökének pohárköszöntő beszéde zárta.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése