A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. augusztus 17., kedd

Ömkormányzati választás

Az önkormányzati választás környezetünket és sorsunkat közvetlenül érintő ügy.

Magyar Péter nyilvánosságra hozta azon szándékát, hogy megméretteti magát a választásokon. Ehhez programot adott és tett közzé. Így alternatívát és lehetőséget kínált az Ócsaiaknak. Most lassan dönteni kell. Dönteni, és választani, hogy kit és mit szeretnénk. A Fidesz megkezdte a szórólapok terjesztését. Abból kiolvasható, hogy Bukodi Károly a párt polgármester jelöltjeként indul, és hogy kellő támogatottság esetén képesek lefedni a teljes képviselő-testületet. Tudjuk, hogy Bukodi Károly évek óta propaganda munkát folytat, és önmagában egy olyan személy, aki kellő arroganciával, affinitással, és szélhámossággal van megáldva ahhoz, hogy megnyerje a választást, ezzel a polgármesteri titulust. Ő erre évek óta tudatosan erre gyúr, ezért tapos. Ez érdekében, vagy ez ügyben tett kétes érdemeit, hintapolitikáját, hazugságait, be nem váltott ígérgetéseit nem kívánom sorolni. Aki itt él, tudhatja, vagy ha nem, visszanézheti, olvashatja. A lényege az egésznek csupán annyi, hogy most lehet még tenni az érdekében, hogy változás legyen. Változás és elmozdulás, jobbulás az elmúlt évek pénzköltő semmittevéséhez képest.

Most van egy lehetőség és egy jelölt ehhez Magyar Péter személyében. Ő, ha kellő támogatottságot kapna, ha a helyi jobbik netán felvállalná és segítené, akkor lehetne támogatni és a tagokat mögé sorakoztatni a Fideszes Bukodival ellenben. Ez egy új lehetőség egy más szemlélet és kihívás lenne mindannyiunk és a jelöltek számára. Magyar Péter által új irányt vehetne a város. A Fidesz és vele Bukodi ellensúlyt kapna. A jobbik és a civilek pedig vannak annyira erősek és kitartók, hogy ezt felvállalják. Ezért kérem a jobb érzelmű embereket, a jobbik helyi szervezetét, a magánszemélyeket és a civil mozgalmakat, hogy vállalják fel Magyar Péter támogatását, segítség polgármesteri indulását, városvezetői törekvését. Kérem azon embereket, akik nem a régi városvezetésben gondolkodnak, hogy ajánló szelvényeiket juttassák el Magyar Péterhez.

Kérek mindenkit, aki szeretne Ócsán egy szebb virágosabb jövőt látni, pezsgőbb és jobb közélettel, javulással és előrelépéssel, s kimozdulást a jelenlegi tespedtségből, az segítse elő Magyar Péter jelöltségét, majd indulását az önkormányzati választásokon akár a polgármesterségig.

.


7 megjegyzés:

  1. Egyik náci másik nyilas ?

    VálaszTörlés
  2. A harmadik akkor meg tolvaj komcsi?
    Netán legyen más liberális zsidó?

    VálaszTörlés
  3. Már bocsánat...Ki ez a Magyar Péter????? Hol, milyen programot adott??? Miből gondolja, hogy Ő hozzáértőbb lenne??...Olvasva ezt a blogot,az az érzésem, hogy csak és kizárólag Bukodi lejáratása a cél...ugyanazt a két "bűnét" szajkózva...nekem ez így elég fura...és, hogy arrogáns lenne??...ne haragudj, de ha hozzám is ilyen stílusban szólnának, én is az lennék...és ha őszintén elgondolkodsz...Te is!!!

    VálaszTörlés
  4. Remélem, hogy ez a Magyar Péter és egyáltalán a jobbik a közelébe sem kerül a polgármesteri széknek ... Ez a kampány szánalmas, lejáratás és hazugság ... Ezek után inkább szavazok Bukodi Károlyra és szerencsére nagyon sok olyan emberről tudok, aki így érez ... egyébként bocsánat a kifejezésért .. de sz*rból nem lehet várat építeni ... és Magyar Péter sem fog tudni semmit csinálni a milliárdos adóssággal ... vagy a hitelre vesz fel még hitelt? Kíváncsi lennék ki ennek a blognak a szerkesztője .. érdekes hogy a nevét nem vállalja fel ... haha .. Hajrá jobbik!

    VálaszTörlés
  5. http://magyarpeter.mindenkilapja.hu/#/html/19341873/render/program

    VálaszTörlés
  6. Ezek nagyon szép SZAVAK, de semmi konkrétum, hogy honnan és miből!!! Ugyanolyan demagógnak és megalapozatlannak tűnik, mint a többi jelölt programja! Lenne, meg kellene ... de Magyar Péter eddig hol volt? És mért nem hallott róla senki? Ezt nevezi programnak? Welness központ? Ez már tényleg vicces ... értelmes emberekkel, akik a földön járnak, olyanokkal nem beszélgetett?

    VálaszTörlés
  7. Egyetértek az előttem szólóval...ezek gyönyörű elképzelések,...de inkább álmok, mint célok...ezt mindenki így szeretné...de miből?????...a semmiből nem lehet építkezni...ebből is látszik, hogy ez a Magyar Péter egy agilis, tettrekész fiatal, mint általában minden fiatal...de nem hozzáértő!!!!...bocsánat, ha nem így van...én így látom...

    VálaszTörlés