A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. augusztus 7., szombat

Levél az online fogadóóra tartalmának cenzúrázása okán

Tisztel Polgármester úr!

2010. augusztus 2.-án Ócsa város hivatalos honlapján Bukodi Károly alpolgármester úr online fogadóórát tartott, ami rendben lezajlott.

A fogadóóra végén a feltett kérdések és a válaszok a tartalom archívumában meg is jelentek és visszatekinthetők, olvashatók voltak. Azonban kis idő elteltével valaki a tartalmat megváltoztatta, abból kérdéseket, felvetéseket vett ki és tüntetett el, ami által a fogadóórán leírtak, ott elhangzottak megváltoztak, több hozzászólás ettől fogva megtekinthetetlenné és visszaolvashatatlanná vált. Ez több mint 20 megválaszolatlan felvetést, kérdést érintett és nem tudni hány hozzászóló egyéb tartalmat, jegyzést.

Felidézve a korábbi történéseket, mintha egyszer egy hasonlatos eset történt volna már a honlapon akkor még üzemelő fórum vonatkozásában. Akkor is valaki cenzúrázta, törölte, töröltette a tartalmat. Most nem tudom, hogy mi és hogyan történt, de sérelmezem az online fogadóóra ebbéli megváltoztatását, az ott leírtak törlését, különösen azért, mert egyszer már archiváltan látható olvasható volt, és különösen azért, mert semmi vállalhatatlan, vagy obszcén tartalommal nem bírt. A változás, a törlés okán az fogadóóra összképe változott meg. A törölt tartalomban levő felvetések, kérdések fontos és mások számára is érdekes információkkal bírtak, amik válasz nélkül is közérdeklődésre tartanak igényt.

Ezért kérem a Polgármester urat, hogy a fogadóóra tartalmát illetően tájékoztatni szíveskedjen hogy hogy a törölt tartalom visszaállítható-e illetve, hogy mi történt, mi indokolja azt a manuális beavatkozást, aminek okán Ócsa város honlapján tartalmi változással járó cenzúrázás, törlés történt.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése