A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2010. augusztus 6., péntek

Levél a Computerfutár részére

Tisztelt Cím !

Ócsa város hivatalos honlapjának üzemeltetője, a Computerfutár. A Computerfutár közreműködésével és technikai támogatásával lehet a nevezett honlapon az alpolgármester havi online fogadóóráját megtartani.

A legutóbbi, 2010 08. 02.-i fogadóóra technikailag és a gyakorlatban is rendben lebonyolódott, azzal szemben kifogás nem merült fel. A fogadóóra végén szintén rendben és a szokásoknak megfelelően megjelent a meg nem válaszolt kérdések sora.

Azonban kis idő elteltével valaki a fogadóóra tartalmát,megjelenését cenzúrázta, megváltoztatta, illetve részben törölte.

Ezt nehezményezem és panaszolom, különös tekintettel arra, hogy hasonló tartalom változás már történt korábban a fórumot és a honlap megjelenését illetően. Akkor Dönti Károly közbenjárására került vissza a tartalom.

Most ismét hasonló eset történt. Ezt a mostani tartalomváltoztatással járó cenzúrát, törlést és megváltoztatást sérelmesnek érzem, hiszen a kitörölt felvetésekben, a kérdésekben jelentős olyan információ volt fellehető, melyek válasz nélkül is értékes tartalommal bírtak. Ezek eltüntetése, kitörlése és a tartalomból való kiollózása nem csak hogy nem demokratikus, de még a szabad vélemény és információ áramlást is befolyásoló, megtévesztő, zavart keltő dolog. Ez a törlés megváltoztatja a fogadóóra hangulatát, összképét és hatással bír annak feltérképezéséére is, hogy a kérdező lakosság, a leendő választópolgár milyen érdeklődéssel és információval bír a város és annak vezetője irányában.

Ezért kimondottan sérelmezem, és panaszolom, hogy egy élő kapcsolatos, írásos kérdez-felelek fórumból úgy távolítsanak el tartalmat, hogy az később ellenőrizhetetlenül, visszaolvashatatlanul eltűnjön. Ez az eltűnés, mint cenzúra, és törlés több mint 20 hozzászólást és több kérdezőt érintett.

Ezért kiemelten kérem, hogy a törölt tartalmat visszaállítani szíveskedjenek

Kérem megindokolni panaszom tárgyában foglat fogadóóra tartalmának megváltoztatását miért eszközölték?

Kérem annak indoklását, hogy az egyszer már megjelent tartalmat ki és miért cenzúrázta e-ként, illetve törölte avagy törhette, netán töröltette azt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése