A mi (kis)városunk - Ócsa

Ilyen város nincs még egy!
Itt minden máshogy történik, és általában az is rosszul. Ha egyszer lesz itt vezetőváltás, ez a blog lesz a vádirat.
(De kisvárosunkat mi így is szeretjük ... - Ámbár, megvan a saját véleményünk.)

2012. július 3., kedd

Göbölyösjáráson volt Szűcs Lajos ( - átadó)

Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány ifjúsági és turista szállót épített Tápiószentmárton-Göbölyösjáráson. Az ünnepélyes átadáson részt vett Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének elnöke aki elmondta, hogy a megyei önkormányzat január óta a területfejlesztéssel foglalkozik, de továbbra is kiemelt figyelmet szán a civil kezdeményezéseknek.

Szűcs Lajos kiemelt fontosságúnak tartja munkájában, hogy az átadási ceremóniákon részt vegyen. Az átadási részvétel során szimpatikus, pozitív értelemben találkoznak azzal az emberrel, akivel a szürke hétköznapokon amúgy véletlenül se.  Ez szép és jó emlékként marad meg az emlékezetben, ami a választások során felidézhető.

Az ünnepélyes átadáson Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének elnöke elmondta, hogy a megyei önkormányzat január óta a területfejlesztéssel foglalkozik, de kiemelt figyelmet szán továbbra a civil kezdeményezéseknek. Megemlítette, hogy Ludwigsburg Járással immár 20 éve van aktív, szerteágazó kapcsolata a megyének.

A 65 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően nagyobb lehetőség nyílik megismertetni a Tápió-vidék értékeit az idelátogató vendégek számár - mondta Tóth János, Tápiószentmárton polgármestere. Hozzátette a 30 férőhelyes szálló már az átadáskor megtelt a Ludwigsburgból érkező diákok egy csoportjával.
A szálló berendezésének kialakításához Ludwigsburg Járás Önkormányzata 5000 euró segítséget nyújtott.
*

4 megjegyzés:

  1. Meglepődtem volna, ha úgy telik el az uborkaszezon, hogy Lali bá nem ad át valamit.

    VálaszTörlés
  2. A sok buta ember, meg kajolja hogy mennyire sokoldalú és odaadó.

    VálaszTörlés
  3. Bohócként csípem a Lajost, mert vele színesebb az élet.
    Viszont az a szememet csípi, hogy ennyi léhasággal a havi 2 milliót simán bezsebeli. Igazából semmi szükség rá.

    VálaszTörlés
  4. Igazad van.
    Hasznot nem hoz, csak viszi a pénzt, és gondoljunk csak bele, rajta kívül, hány hasonszőrű semmirekellő megélhetési politikust etet az ország.

    VálaszTörlés